Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Hässelby-Villastad

Lokala aktiviteter

Här ska allt finnas som är på gång. Våra kommande möten, cirklar vi ska komma i gång med. Fester som vi planerar.

Sommarfesten -22

Sommarfesten 13 juni blev ju en sån dag vi brukar ha: sol varmt och många kom och njöt av goda "Wraps" öl, vatten och lite vin. Det kom några droppar regn men det var inget man tog på allvar. Tipsrundan var som vanligt lite svår, men det var några som hade nästan alla rätt. Grattis på er. Tack alla ni som gjorde detta möjligt.

Flera bilder Pdf, 334.5 kB.

Våra planerade månadsmöten -22: Våra cirklar som börjat är spanska, engelska, och religion, flera förslag är vi öppna för. Pubafton hoppas vi på, men det blir i höst. Den 25 november. Resor, som är en stor del av våra träffmöjligheter finns att läsa under "Resor". Promenadgruppen har börjat igen. Vi går cirka fem kilometer. Vi träffas vid parkeringen vid Riddersviksvägen, tisdagar kl 10.00. Kicki Bonér 072-900 53 04. Om vädret blir besvärligt, ställer vi in promenaden. Lunchen för nya medlemmar 24 maj gick alldeles utmärkt, styrelsen presenterades och de nya spännande medlemmarna kom till vår lilla lunch-träff. Välkomna alla. Den 15 november planerar vi ha en lunch för våra nyaste medlemmar. Kl 12.00 i Folkets Hus.

Vi ska fira 80-års jubileum 27 Februari 2023 i kyrkans församlingssal. Men först ska vi ha höstens månadsmöten: 31 0ktober, 28 november och 12 december.

Programbladen finns här: Programblad ett, Pdf, 254.2 kB, öppnas i nytt fönster. programblad två Pdf, 168 kB, öppnas i nytt fönster.