Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Samorganisation Malmö

Sommarhälsning 2022

Äntligen sommar och sol.

Eftersom pandemin nu är över efter 2 ½ års innesittande, kan vi nu röra oss fritt med ett visst ansvar att vara försiktiga. Nu äntligen kan vi röra oss i skog och mark. Passa på nu och njut av våra vackra parker eller varför inte passa på att ta ett dopp i havet.

PRO är en opolitisk organisation vilket innebär att PRO talar med alla partier, men det är inte alla partier som lyssnar på oss, skall ni veta.
PRO har frågor som drivs hårt, det är höj den allmänna pensionen, äldrevården och tandläkarreformen, munnen tillhör kroppen och skall därför ingå i högkostnadsskyddet.

Under sommaren stänger PRO föreningarna ner sin verksamhet, vilket innebär att en del sitter ensamma, har kanske inga nära kära omkring sig.

PRO Riks har kongress i juni månad där många viktiga beslut skall tas. På dagordningen finns bland annat val av ny ordförande. Christina Tallberg lämnar oss av åldersskäl. Christina har verkligen gjort ett bra arbete och flyttat fram våra positioner, vi är en organisation att räkna med.

Ha nu en skön sommar så ses vi igen när verksamheterna kommer igång igen i augusti.

 

 

Med vänliga sommarhälsningar till er alla.

PRO Samorganisation i Malmö
Preben Andersson
Ordförande