Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Furet

Bilder 2023

Text

Bilder och berättelser från våra aktiviteter

 

Pubkväll 17 maj

Det var inte så många som mötte upp på pubkvällen på Pizzeria Campino. Vi som var där åt gott och hade en trivsam kväll.

Stadspromenad 4 maj

Många undrar vad de små målade tassarna på gatorna i innerstaden betyder. I härligt vårväder promenerade medlemmar i "Kottens spår" och upptäckte konstverk.

Medlemsträff 26 april

Träffen inleddes med underhållning av Janne mé granne. Instrumental musik på elgitarr. De tre "grabbarna" marknadsförde sig som miljövänliga- spelade endast gamla återvunna låtar och hade köpt utsläppsrätter för att spela fel. Mycket uppskattat.

Efter kaffestunden informerade Gunilla Jönsson om kommande aktiviteter inom föreningen. Träffen avslutades med dragning i lotteriet.

Pizzakväll med Melodikryss 29 mars

26 medlemmar redo att lösa melodikrysset kom till Bygatans Bystuga. I väntan på leverans av pizzan hann Mats Jönsson köra igenom krysset. Frågorna var lagom kluriga och melodierna trallvänligt välkända. Till kaffet gicks frågorna igenom och vinnare Stina Larsson lottades bland flertalet som hade alla rätt. En trevlig kväll i god samvaro.

Årsmöte 22 februari 2023

Till årsmötet i Bygatans Kvartersstuga kom 42 medlemmar. Två härliga musiker"Two Tracks" med förflutet i 70 talets popvärld spelade även musik från 50 och 60 talen. Fartfyllt och mycket bra!

Årsmötet leddes av Gun Yström från PRO Distriktet Halland. Ny styrelse med fem ordinarie och en ersättare valdes. En av den nya syrelsens första uppgifter blir att sätta ett program för 2023. Synpunkter och ideér från deltagarna efterlystes.

Traditionellt serverades kaffe och semla samt delades priser i lotteriet ut.

Pubkväll 25 januari 2023

16 medlemmar med regnblöta ytterkläder träffades på Pizzeria Campino för att umgås och äta och dricka något gott. I väntan på beställd mat - helt plötsligt blev hela lokalen mörk. Ficklampor letades upp i mobilerna med viss oro för att vi inte skulle få någon mat. Ljuset kom tillbaka efter 5-10 min och vi fick maten. En lyckad träff!