Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Söndrum

Välkommen till PRO Söndrum

Vi är en vital förening med i dagsläget ca 500 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

VARNING för BEDRÄGERIER KRING VACCINATION KLICKA HÄR Pdf, 502.5 kB.

Resa till Hönsalottas museum mm mm onsdagen 25 augusti - torsdagen 26 augusti. Se utförlig beskrivning under "Aktiviteter" och därifrån till sidolisten om "Resor". Anmälan till Margareta o Leif på tel 070/8950702 eller mejl: chaffisleif@gmail.com.

På torsdagar - vid vackert väder utomhus och vid regn inomhus i ladan - är Du välkommen till Söndrums Hembygdsgård kl 14.00, där vi träffas för för en stund tillsammans. Du tar med dig egen kaffekorg och till hembygdsföreningen betalar du tio kronor. Vid varje tillfälle någon form av frågesport.

Hej alla medlemmar
Folkhälsomyndigheten har med anledning av det förbättrade hälsoläget avseende Covid beslutat om nya rekommendationer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från den 1 juni 2021. Om detta kan ni läsa genom att klicka på "Nya restriktioner avseende Covid" under bilden från Trången och Tylön. Det är mycket glädjande och ändrar vår tillvaros förutsättningar. På Hemsidan kan ni läsa mer av detta under "Viktig information" - medlemsbrev.

Per Meijer, ordförande
---
Under menyn "PRO info och ordförandebrev" finns Christina Tallbergs brev och PRO informerar.
----
Läs gärna information under de olika rubrikerna, men speciellt under rubrikerna Aktiviteter, Viktig information och PRO info och ordf brev.
---

Boulespel på banorna i Stenhuggeriet pågår nu varje vecka enligt utsänt program, Promenaderna under måndagar pågår, men tyvärr blir det troligen ingen gymnastik och canasta förrän efter sommaren.
----
Medlem som INTE har lämnat sin mejladress eller mobilnummer
till föreningens medlemsansvariga, var snäll att göra det så snart
som möjligt till Karin Nilsson, karinnilssonse@yahoo.se, mobilnr 070-3740117
eller Rolf Johansson, rolfast@telia.com, mobilnr 070-5337616.
---
VARNING FÖR BEDRÄGERIMEJL. Se varningsmeddelandet från PRO-riks under rubriken "Viktig information"
---

TÄNK PÅ ATT HÅLLA TILLRÄCKLIGA AVSTÅND

Info om corona

Text

Text

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Äntligen dags för seniorkollo!

  Vi var många som gladde oss åt att få åka till årets seniorkollo, tacksamma att kunna vara tillsammans igen, om än med vissa restriktioner. Rektor Titti Berg hälsade välkommen till Gysinge och gav information inför veckan. Våra nyfikna och positiva deltagare hade som vanligt tre inriktningar att välja mellan: Skapande, Friskvård och hälsa, Natur och Kultur.

 • Övrigt

  PRO:s anseende är fortsatt högt

  PRO har ett högt anseende hos allmänheten, enligt en stor undersökning. Varje år mäter opinions- och analysföretaget Kantar Sifo ett anseendeindex hos svenska organisationer. PRO placerar sig också i år i toppskiktet, på åttonde bästa plats av 36 undersökta organisationer.

 • Foto: Anneli 
  Övrigt

  Glad midsommar till alla medlemmar i PRO

  Som PROs ordförande vill jag önska alla en trevlig sommar. Jämför man min sommarhälsning för ett år sedan, då många kände stor oro, med den här så är det stor skillnad.

 • Övrigt

  Ordförandebrev 5, 2021

  Hej, det var längesedan jag senast skrev till er. Mycket har hänt sedan dess. Jag hoppas att de flesta av er har blivit vaccinerade och även nu fått dos två. Det har tagit väldigt mycket tid, och varit olika förutsättningar i regionerna. På sina håll har PRO påpekat att det har dröjt alldeles för länge för bland annat äldre inom grupp 2. Tyvärr pågår det fortfarande smittspridning och det gäller för oss alla att följa de regler och lokala restriktioner som finns.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet