Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 21 oktober 2016

Mats Höjer bidrog med sång, musik och dikter till den trevliga stämningen vid medlemsmötet den 21 oktober 2016.

Glada deltagare.

Glada deltagare.

Korsnäs-Vika PRO höll medlemsmöte i Hosjögården den 21 oktober. Ordföranden hälsade välkommen och inledde med lite information om landstingets tandvårdsstöd och bostadstillägg till pensionärer. 60plus-mässan på Lugnet 26-27 oktober erbjuder PRO-medlemmar att gå två och betala för en. Detta gör även Leksands IF vid ishockeymatchen 22 oktober.

Information lämnades om broschyren ”Balansera mera”. Den ger tips och råd för att förhindra fallolyckor i vardagen samt broschyren ”Jag har tagit ställning” som handlar om donering av organ. Två nya kurser börjar snart, dels en kurs i knivslöjd och dels en kurs ”Mot bättre vetande” (frågesport).

Mats Höjer tog vid efter informationen. Han började med att sjunga en sång till Donald Trump ”Alla kan ju inte älska alla här i världen”. Deltagarna fick också höra en annorlunda version av ”Yesterday”, med svensk text, vilken lockade till många glada skratt. Emellan låtarna så läste Mats tänkvärda dikter.

Mats berättade om visetten som går ut på att det räcker med att sjunga första och sista strofen i en låt. Deltagarna fick höra många roliga exempel på detta.

Det blev ett trevligt och lättsamt möte och ordföranden tackade för underhållningen. Han inbjöd också till nästa medlemsmöte som äger rum den 18 november. Då underhåller Kent Leonardsson.