Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Julfest 9 december 2016

Glada julfestdeltagare.

Glada julfestdeltagare.

Föreningen höll julfest 9 december med god mat från CariAnna och framträdande av Lucia med tärnor från Kulturskolan.

Jultallrik.

Jultallrik.

Det var fullsatt i Hosjögården och stämningen var hög när Korsnäs-Vika PRO hade julfest den 9 december. Medlemmar som fyllt 80 år under året var särskilt inbjudna och bjöds på förtäringen.

Efter att ha ätit en tallrik fylld med kall mat så som sill, ägg, lax, skinka, leverpastej, rödbetssallad med mera följde varm mat. Det serverades både Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv och potatis.

Lokalen släcktes ner och mätta och belåtna fick deltagarna se Lucia med tärnor från Kulturskolan skrida in. De sjöng många vackra julsånger och fick en varm applåd när de slutade. Ordföranden tackade för framträdandet och uttryckte en önskan om att få se och höra dem även vid nästa års julfest.

Efter fika med pepparkaka följde dragning på lotterier. Det var många vinster i lotteriet varav en hel del hade skänkts av medlemmar. Det blev många glada vinnare och de som skänkt vinster fick ett stort tack.

Ordföranden avslutade med att önska alla En God Jul och ett Gott Nytt År och inbjöd till nästa medlemsmöte. Det hålls den 20 januari 2017 och ”Vi två” Yvonne Sjökvist och Lennart Julin underhåller.