Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Korsnäs-Vika PRO

Medlemsmöte 18 mars 2016

Mötesdeltagare.

Mötesdeltagare.

Tom Bergerengen underhöll med trevlig musik och sång när föreningen hade medlemsmöte 18 mars 2016.

68 personer hade mött upp när Korsnäs-Vika PRO höll medlemsmöte i Hosjögården den 18 mars.

Information om kommande studiebesök och resor lämnades samt även information om de sedlar som från och med juli i år kommer att försvinna.

Föreningens representant i patientrådet vid Norslunds vårdcentral informerade om att ytterligare två läkare kommer att anställas under april och maj. Förebyggande hembesök kommer att göras till alla som fyllt 75 år och som så önskar. Nya servicehuset i Hälsinggården kommer att få 46 platser för demensboende. Risholnsgården kommer att få ytterligare 16 platser och centrum 32 platser. Nu finns möjlighet att lista sig på vilken vårdcentral i Sverige man så önskar. Man har också möjlighet att skriva egen remiss till specialistvård.

Kollektivtrafiken kommer att ändras från hösten 2016. Enligt det förslag som föreligger kommer vissa linjer att helt försvinna och andra linjer kommer att få ändrade färdvägar.

Tom Bergerengen tog över efter informationen och spelade och sjöng. Han började med en aktuell låt ”Det är våren”. Vi fick sedan lyssna till många trevliga låtar som förhöjde stämningen. Det var en blandad repertoar såsom En gammal Amason, Ljus och värme, Gunnar Vägman, Diana, Oh Carol och många andra låtar.

Efter paus för kaffe med äggsmörgås fortsatte underhållningen. Tom avslutade med låten Svinsta skär samtidigt som ordföranden uppmanade alla till gymnastiska övningar till musiken.

Mötet avslutades med dragning på lotterier och ordföranden inbjöd till nästa möte som äger rum den 22 april. Då underhåller medlemmar i Falu dragspelsgille.

Smörgåsar.

Smörgåsar.