Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Grycksbo

16-05-18

Våravslutning

Föreningen avslutade vårsäsongen med en medlemsträff i Bystugan som lockade 70-talet medlemmar.

Ordförande Christer Åberg hälsade alla välkomna och informerade om en del föreningsnyheter och kommande aktiviteter under sommaren.

Först ut är en hemlig resa den 8 juni. Vidare den sedvanliga utflykten till Källslätten som blir den 13 juni, lite senare än vanligt. Någon gång i augusti sker den årliga resan med de medlemmar som är åttio år äldre med personlig inbjudan.

Efter den inledningen var det dags för dagens musikaliska underhållning som var en mycket välspelande fem-manna orkester som kallar sig ”Never to Late” och som spelade och sjöng kända låtar från 50-60-70 talet alltså från den tiden då de allra flesta av besökarna var unga och dansanta.

Under pausen bjöds det på en läcker smörgås på hembakat bröd och lika läcker bakelse.

Ytterligare en god stunds fortsättning på dagens musikaliska nostalgiutflykt och med tanke på de många och långa applåderna var det en mycket minnesvärd eftermiddag.

Avslutningsvis var det som vanligt vinstdragning på varulotterierna innan ordförande kunde tacka alla för den gångna vårsäsongen och önska en skön och varm sommar och ett välkommen tillbaka i höst

/ Holger Karlsson