Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Grycksbo

16-04-20

April-Träffen

April-Träffen för Grycksbo PRO i Bystugan samlade nittiotalet medlemmar till en trivsam onsdagseftermiddag och hälsades välkomna av ordförande Christer Åberg.

Han inledde med att informera om möte i KPR ( Kommunala Pensionärsrådet) där det bl.a. framkom att man numer exempelvis på särskilda blanketter kan skriva sina egna remisser för att ansöka om specialistvård, och att man inom landstinget skaffat operationsrobotar och att även robotar införs i vissa fall inom äldrevården. Informationen mottogs med en viss skepsis hos åhörarna. Mer detaljerad information kommer givetvis i sinom tid.

Som vanligt är vid månadsträffar förekommer det underhållning och denna gång var det den populära ”Caféorkestern” som svarade för glad och varierad sång och musik. Välbekanta schlager från sextiotalet och framåt där åhörarna spontant sjöng med till de välkända melodierna. Vi har vid tre tidigare tillfällen haft detta spelglada gäng på besök och varje gång har de rönt samma spontana uppskattning och varje gång har publiken lyckats applådera fram ett antal extranummer.

Under den långa musikunderhållningen var det givetvis en kaffepaus med livligt och glatt diskuterande och trivsam stämning.

Avslutningsvis lottades PRO-lotter ut till fem stycken vinnare på inlämnade Friskvårdsrapporter för första kvartalet samt dragning av vinster på de tre varulotterierna.

Ordförande tackade Caféorkestern för strålande underhållning samt alla medlemmar som kommit till träffen och önskade varmt välkommen till vårens sista månadsträff den 18 maj.

/ Holger Karlsson