Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Grycksbo

16-02-17

Årsmöte hos PRO i Grycksbo

Årsmötesunderhållning

Underhållning vid årsmötet FOTO: P E Björklund

Årsmöte hos PRO i Grycksbo samlade 63 medlemmar i Bystugan.

Vice ordförande Per-Eric Björklund hälsade välkommen och höll parentation och en minnesstund för att hedra minnet av de 21 medlemmar som avlidit under året.

Som ordförande till mötet valdes Anna-Lisa Johansson och som sekreterare Holger Karlsson. Första punkten var att välja ny ordförande efter Sven-Erik Bertell som avsagt sig uppdraget. Till ny ordförande valdes Christer Åberg enhälligt. Övriga ledamöter i styrelsen omvaldes. Som ny revisor efter Christer Åberg valdes Örjan Wikström. Som ansvariga för program vid månadsmöten valdes Kerstin Mattsson och Agneta Wikström som efterträder Ulla Hedberg och Berit Bengtsson som efter flera år avsagt sig uppdraget.

Som en av de ansvariga för Entré o Lotteri på mötena valdes Kristina Boström som efterträder Vivianne Jakobsson som valt att avsäga sig uppdraget. En annan som avsagt sig ett mångårigt uppdrag är Jan Grönoset som lämnar sin plats i börskommittén och ersätts av Jan-Erik Bergqvist. En nyinrättad befattning är två stycken Webbredaktörer att ansvara för föreningens hemsida och till detta uppdrag valdes Marie Jansson och John Svingen.

Efter några år med bekymmer att få fram en komplett valberedning löste sig problemet snabbt under mötet genom att Åke Eriksson, Reinhold Widell och Håkan Boström anmälde sig som villiga att ta på sig uppgiften. STORT TACK! Omval på övriga uppdrag inom föreningen.

Efter mötets slut var det dags för kaffe och en väldigt god smörgårdstårta samtidigt som vi fick njuta av sång och musik av Roland och Mats i en skön blandning musikstilar och roliga historier. Mycket uppskattat.

De medlemmar som avböjt fortsatta uppdrag inom föreningen avtackades med blommor för lång och trogen tjänst. Anna-Lisa tackades också med en bukett för uppdraget som ordförande under årsmötet.

Ordförande förrättade utlottning av vinster på varulotterierna och tackade alla för idag och önskade alla välkomna åter till Mars-träffen.

/ Holger Karlsson (sekr.)