Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Arnäs

Årsmöte 15 mars 2022

Ordförande Per Häggmark öppnade mötet och hälsade alla välkomna till årsmötet för 2021. Därefter hölls det en parentation över de som avlidit under 2020. Per tände ett ljus samt utlyste en tyst minut, därefter läste Annette Lindfors en dikt.

Därefter informerade Per om kommande möten under hösten. Sedan var det dags för årsmötets förhandlingar. Till ordförande för mötet valdes Rolf Bergman och till sekreterare Elisabet Rehnmark. Till justerare/rösträknare valdes Maud Rydman och Agneta Gröndahl. Rolf gick igenom verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten som godkändes. Revisionsberättelsen läste och godkändes. Rolf Johansson avtackades med blommor för sitt arbete i styrelse.

PRO har gemensamt beslutat om en insamling till Ukraina fr o m 15/3 med en gemensam träff på Själevads Hembygdsgård den 24/5.

I pausen blev vi bjudna på en god gulaschsoppa och en tunnbrödmacka. Vilket uppskattades. Vi medlemmar blev erbjudna en gratis konsert på Pingstkyrka till förmån för Ukraina den 22/3, 18.30. Fredrik Abrahamsson, Abrahamssons buss berättade om sitt företag och Lage Dahlqvist informerade om deras resor. Som avslutning kom Robin Hörnqvist och informerade om Äldregalan sedan rockade han loss på pianot till allmän förtjusning och glädje. Sedan var det dags för lotteridragning och avslutning. Nästa möte 12/4.