Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Arnäs

Referat från medlemsmötet 2022-10-18

Ordförande Per Häggmark hälsade alla välkomna till ett välbesökt möte.

Mötet inleddes sedan med polisen Rikard Hagström som betonade vikten av att vara försiktig och tänka sig för om någon ringer från bank och påstår att man skall koda om bankdosan t ex eller släppa in okända som påstår att det skall kolla eller fixa något som du inte beställt. Tänk på hur de presenterar sig och identifierar sig, hur man förvarar sina värdesaker, Stäng dörren och släpp inte in någon om du känner dig osäker. Ett tips från honom var att göra en förteckning över sina värdesaker och fotografera dem så att man kan bevisa att man rår om sakerna om man blivit bestulen. Misstänker du bedrägeri eller misstänkt inbrott ring 114 114, eller 112.

Sedan var det dags för underhållning av Patrik Forslund fram till det var dags för servering av soppa och smörgås och kaffe och kaka.

Efter fikat så fortsatte Patrik och då fick vi möjlighet att önska låtar och han bjöd på en blandning av musik och som sig bör på våra möten så sjöng vi med i refrängerna på några låtar.

Annette Lindfors berättade om KPR och deras betydelse för oss pensionärer. Vill vi att något skall tas upp så meddela henne. Fokusgruppen, ett projekt för att förbättra den digitala vård appen och 1177, har möte 25/10 på Hälsocentralen Ankaret 17.00-18.30. Hon informerade om vikten att träna lite varje dag och gav oss tips på några enkla övningar som vi provade på.

Per välkomnade några nya medlemmar och gratulerade några jubilarer.

Nyhet att vi kan köpa en matlåda på restaurang Safari för 45 kronor.

En resa till Österlen är planerad till nästa år och innan kommer man att starta en studiecirkel så att man är påläst om de olika platserna som man kommer att besöka när resan blir aktuell.

En video visades från tennis med studs för att locka flera till att prova på denna aktivitet.

Mötet avslutades med lotteridragning och med tack till köket för den goda soppan och fikat.

Nästa medlemsmöte 15/11 och då kommer Pär-Åke Stockberg och underhåller oss.