Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Arnäs

Årsmöte februari 2023

Per Häggmark överlämnar en bukett blommor som tack till Rolf Bergman

Ordförande Per Häggmark öppnade mötet och hälsade alla ca 130 medlemmar välkomna till årsmötet för 2022 . Därefter hölls det en parentation över de som avlidit under 2022. Anette Lindfors tände ett ljus samt utlyste en tyst minut, därefter läste Annette Lindfors en dikt.

Per gratulerade några jubilarer och hälsade nya medlemmar välkomna. Därefter fick vi information om att vi fått ett erbjudande från St. Eriks hjälpen om att gå på konsert den 24 mars på Pingstkyrkan med Chris Kläfford. Om man var intresserad kunde man anmäla sig på en lista som fanns i entrén. Priset för uppträdande var 250.-.

Sedan var det dags för årsmötets förhandlingar. Till ordförande för mötet valdes Rolf Bergman och till sekreterare Elisabet Rehnmark. Till justerare/rösträknare valdes Eva Johansson och Inger Forsman. Rolf gick igenom verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten som godkändes. Revisionsberättelsen läste och godkändes. Karin Sjödin och Annette Lindfors avtackades med blommor för sitt arbete i styrelse. Boulegruppen skall kallas till vårt styrelsemöte den 1 mars.

Därefter var det underhållning av Klas Norberg. Vilken entertainer. Han fick oss alla sjunga med i sina låtar och skratta och njuta av underhållning. Vi fick också önska några favoritlåtar och dessutom sjöng han låtar med känd melodi men texten var på ”mål”. Det fick oss att skratta hjärtligt.

Dags för fikat. Per framförde ett stort tack till ”Köket” som bjöd oss på hemgjorda semlor. De var verkligen goda.

Som avslutning var det dags för lotteridragning.

Nästa möte 21/3. Välkomna.