Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Arnäs

Per-Åke Stockberg underhåller

Ett välbesökt medlemsmöte hos Arnäs PRO

Ordförande Per Häggmark hälsade ett 120-tal medlemmar välkommen till

vårt möte i november och de medlemmar som kommit från Järved-Bonäsets PRO förening.

Han välkomnade även 5 st nya medlemmar.

Angående lotteriet trippelskrapet rekommenderar riks att varje förening skall sälja 2 st lotter per medlem. Det betyder för Arnäs PRO:s del 700 st.

Friskvårdskortets vinnare utses på mötet i januari. Priser för 1 500.- skall fördelas på vinnarna.

Per påminde om att man kan ringa Margreth Nordin för att få tillbaka pengarna om de varit med på vattengympan som avbröts våren 2020 p g a pandemin före den 31/12.

Ekonomin är bra, men alla kostnader har ökat, bl a underhållningen.

En vädjan till medlemmarna att baka kakor och ta med sig till mötet den 17 januari till kakfrossan. Överblivna kakor lämnas till Arnäsgården som är tacksamma för gåvan.

Ett tack och en applåd till Ingrid Gidlund som ordnat den trevliga resan till Idun teatern och en god middag på Levar hotell. Vi såg föreställningen ”En man som heter Ove”. Det var en enmansföreställning med Johan Rheborg som var helt suverän i denna roll.

Under försommaren planeras en resa till Österlen, slutet av maj eller början av juni, en vecka, tillsammans med andra PRO föreningar i stan. Resan kommer att anordnas av Abrahamssons Buss. Är du intresserad hör av dig till Per Häggmark. Det är först till kvarn som gäller.

En hemlig resa (endagsresa) april/maj. Endagsresa till Wasa i augusti.

Efter information var det dags för bingo. Därefter var det musikunderhållning av Per-Åke Stockberg. Till fikat blev vi bjudna på korv med bröd och kaffe och kaka. Sedan mera musik

av Per-Åke Stockberg som verkligen kan spela saxofon så man ryser i hela kroppen och som sig bör på våra möten lite allsång också.

Som avslutning var det lotteridragning och Per tackade köket för det goda fikat.

Nästa möte den 13 december. Det finns biljetter kvar att köpa.