Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Arnäs

Medlemsmöte december 2022

Här kan du berätta om din förening eller verksamhet.

Årets julfest hos Arnäs PRO började med att de ca 120 medlemmarna som kommit till denna julfest blev bjudna på glögg innan de intog sina platser.

Ordförande Per Häggmark hälsade sedan alla välkomna till detta välbesökta möte.

En jubilar gratulerades. Sedan informerade Per om vårens program och bad medlemmarna att ställa upp och baka till mötet den 17 januari ”Kakfrossa”.

En resa till Österlen är planerad till sommaren tillsammans med flera PRO föreningar i Ö-vik. Mer information om resan finns på vår hemsida pro.se/arnas. Anmälan kunde göras till Elisabet Rehnmark.

Vi fick också information om förslag till inomhusboule hall. Förslag på lokal Bilhallen i Högland som ägs av Lars-Göran Nilsson. På torsdag skall föreningarnas ordföranden i Ö-vik träffas och titta på lokalen för att se om det är ett lämpligt alternativ.

Sedan var det dags för Annette Lindfors att fördela vinsterna på aktivitetskortet. Som lyckliga vinnare blev 1:a pris till Stig Ölund, 2:a Rolf Johansson och 3:e pris Göran Gidlund. Priset var ett presentkort på Diléns.

Efter det var det Karin Bergströms tur att berätta Ö-viks historia. Det var väldigt intressant att få höra. Hon visade bilder från olika tidsepoker och berätta historier om dessa. Det var många intressanta berättelser. När vi kom till ”nutid” så blev vi påminda om hur staden såg ut tidigare.

Dags för underhållning som sköttes av Trio of joy. Trots att vi inte hade något luciatåg ( gick inte att ordna i år heller med Höglands skolan) så blev det julstämning tack vare deras sånger.

Ett avbrott på underhållningen för julgröt, tunnbrödssmörgås, kaffe och pepparkaka. Julgröten var hemlagad av Kerstin Byström. Ett stort tack till henne för allt jobb hon lagt ner.

Mätta och belåtna var det dags för lotteridragning och mera musik. Det blev väldigt stämningsfullt med musik som vi fick njuta av.

Mötet avslutades med att Per kallade fram ”köksgruppen” för att dela ut ett julpaket som uppskattning för deras arbete före, under och efter våra möten.