Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Arnäs

Medlemsmöte april 2022

Referat från medlemsmötet 2022-04-12

Arnäs PRO

Ordförande Per Häggmark öppnade mötet och hälsade alla välkomna till detta möte. Per informerade om att PRO har beslutat att ha en insamling till Ukraina med en gemensam träff på Själevads gården den 24/5. Program kommer på hemsidan i början på maj. Han önskade att några frivilliga skulle anmäla sig PRO Vetarna på Gnistan den 25/4. Ingrid berättade att en ”Hemlig resa” är planerad till 2/6. Anmälan kunde göras på en lista hos henne. Det går även att ringa till henne och anmäla sig och få mer information. Mer info finns också på pro.se/arnas.

Per informerade om vad som är på gång under våren 19/5 Öppet samråd, Fullmäktigesalen, 21/5 Barnens dag, 14/6 en gemensam aktivitet på Hembygdsgården tillsammans med Ö-viks- och Järved-Bonäsets PRO.

Per förklarade varför vi höjt entrébiljetten till 70.-. Det beror på ökade kostnader för lokalhyra och underhållning mm.

Vi har fått en inbjudan till tennis på studs, Tennishallen i Hörnett (Matsborgen). Om du är intresserad kan du kontakta Per för mer information.

Därefter fick vi mjuka upp våra leder med lite Gympa Soft med Gun-Marie Östlund, Friskis o Svettis. Annika Sjöblom informerade om vikten att röra på sig samt att träna våra muskler som blir svagare med åldern och ökar risken för fallolyckor.

Dags för fika. Vi blev serverade en god tunnbrödsrulle med hemgjord citronsaft och en hembakad mjukkaka med kaffe.

Efter det blev vi underhållna av trion Trio of. joy som hade ett bejublat uppträdande.

Mötet avslutades i vanlig ordning med lotteridragning.