Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Här kan du bläddra igenom distriktsbilagorna

Klicka här för att komma till distriktsbilagorna. Länk till annan webbplats.

Bokning & lämning av distriktsbilaga 2023

Nedan följer bland annat alla datum för när de distrikt som önskar att göra en egen 4-sidig bilaga som medföljer PROpensionären senast måste anmäla det, samt senaste datum för lämning till layout. Anmälan om att göra en bilaga görs till PROpensionärens chefredaktör Åke Persson: ake.persson@pro.se, och lämning av allt material (text och bild) görs till marianne.broddesson@gmail.com

Allt fler distrikt väljer att göra en egen 4-sidig bilaga som bladas in i PROpensionären och skickas ut med tidningen till medlemmarna i distriktet. Det är ett jättebra sätt att föra ut information om vad som händer lokalt. Kika gärna på www.pro.se Länk till annan webbplats., under fliken/sidan ”PROpensionären”, där vi lagt upp tidigare utkomna distriktsbilagor för inspiration och information.

2019 fattade styrelsen för PRO Riks beslut om att de distrikt som gör bilagor ska vara med och dela på den totala kostnaden för bilagan. Summan, 50 % av totalkostnaden, kommer att faktureras respektive distrikt i efterhand.

Välkomna med er bokning!

Distriktsbilagor 2023

NR

Utgivning

Till Layout

(marianne.broddesson@gmail.com)

Sista dag för bokning av bilaga samt beställning av överex

 
 
   


5.

1 sep

Fre 21 juli

21 juni

6.

6 okt

Fre 25 aug

4 aug

7.

10 nov

Fre 29 sept

8 sep

8.

8 dec

Fre 27 okt

6 okt