Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Jobba hos oss

PRO, Pensionärernas riksorganisation, är en intresseorganisation och mötesplats för pensionärer. På kansliet i Gamla stan arbetar idag 22 medarbetare. Vi har ständigt medlemmen i fokus och tar ansvar för att leverera det vi lovar. Som anställd ska du uppleva att du utvecklas över tid och att du får möjlighet att bredda och fördjupa din kompetens. Vi värnar om balansen mellan arbete och fritid. 

Kommunikatör som vill vässa PRO:s digitala närvaro

Vi söker en kommunikatör till Sveriges största pensionärsorganisation, PRO. Du kommer att jobba i en miljö som ständigt utvecklas för att möta nya utmaningar och tillsammans med kollegor som är specialister inom sina områden.

Som digital kommunikatör ansvarar du för att producera, paketera och publicera innehåll på PRO:s webb, sociala medier och i nyhetsbrev. Du utgår från vår digitala strategi som du även kontinuerligt bidrar till att utveckla. Vidare säkerställer du att hemsidan uppdateras och bidrar till att den innehåller korrekt information samt att de digitala kanalerna följer PRO:s visuella identitet. Att moderera diskussioner i sociala medier ingår också i jobbet. Emellanåt håller du i interna utbildningar och föreläsningar. I rollen som digital kommunikatör rapporterar du till samhällspolitiska chefen och arbetar på Verksamhetsenheten, tillsammans med bland annat andra sakkunniga och webbprojektledare.

Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande och erfarenhet av arbete med sociala medier och webb. Du har god förmåga att producera text av hög kvalitet för olika plattformar. Vidare har du erfarenhet av bildhantering inklusive rörlig bild. Vi ser framför oss att du tidigare arbetat i Office 365, Google Analytics, Adobe CS-suite och SiteVision eller motsvarande CMS. Du har god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation och/eller en intresseorganisation och erfarenhet från arbete i ideell sektor är meriterande. Självklart delar du PRO:s värderingar.

Som person är du strukturerad och har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar gärna med andra, tar initiativ och får saker att hända. PRO är en liten arbetsplats där alla medarbetare förväntas hjälpa till där det behövs.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid och PRO tillämpar provanställning. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, lunchförmån och möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan när arbetet tillåter. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 april. Din ansökan med CV skickar du till jobb@pro.se. Eventuella frågor besvaras av Marie Näslund, samhällspolitisk chef, mobil 076-140 06 95 eller e-post marie.naslund@pro.se.

Välkommen med din ansökan!

Ladda ner annonsen som pdf Pdf, 347 kB.