Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Viksäng

Förmåner

Som medlem i PRO Viksäng hittar du förutom trevligt umgänge och ett brett utbud av aktiviteter dessutom förmåner som gör livet som pensionär roligt och utvecklande.

Man tittar ut mot skogsglänta

Bli en del av gemenskapen med cirka 330 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner, både gemensamma och lokala.

På hemsidan för PRO Riks kan du läsa om de gemensamma förmåner som PRO erbjuder genom att klicka på nedanstående knapp.

Gemensamma förmåner

Nedan kandu läsa om de lokala förmåner som PRO Viksäng erbjuder

Blomsterhandel Gröna drömmar lämnar vid uppvisande av giltigt PRO medlemskort en rabatt på 10%. Du hittar Gröna drömmar på Regementsgatan 2 (Viksäng Centrum=

Caparol som är ett företag inom färgbranschen erbjuder medlemmar i PRO ett bra erbjudande. Klicka på denna länk för att läsa mer om erbjudandet Pdf, 144.5 kB.

Restaurang - Pizzeria TAORMINA erbjuder om du visar ett giltigt PRO medlemskort 10% på all mat. Gäller ej spritdrycker. Du hittar TAORMINA på Regementsgatan 2 (Viksäng Centrum)

Det här får du som medlem i PRO

Bli en del av gemenskapen med cirka 270 000 medlemmar. Ta del av ett brett utbud av aktiviteter över hela Sverige. I medlemskapet ingår också en mängd förmåner.

- 8 nummer av PRO pensionären

Som medlem får du Sveriges största tidning för pensionärer - PROpensionären!

- PRO Folkhögskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kanske är det nu det är dags att gå den där skrivarkursen, bättra på engelskan eller slipa ordentligt på golftekniken?

- Kostnadsfri datasupport bara för medlemmar

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri. Kontakt: 0771-171 171

- Rabatt på utlandsresor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

PROmedlemsresor är PRO:s egen resebyrå. I vårt utbud finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

- Förmånliga försäkringar

Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.