Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Kultur Värmland

Bilder

Här kan du kolla på bilder från våra resor m m.

- i datorn: I menyraden till vänster kan du se bilder och berättelser från några av våra olika aktiviteter.

- i mobilen: Klicka på trestreckssymbolen längst uppe till höger så kan du också se alla bilder och berättelser från några av våra aktiviteter.
Tips! Det kan underlätta att surfa på mobil om man roterar den 90 grader!

Resor är ett av de mest populära aktiviteter vi har i vår förening. Känner du själv ett resesug är våra kulturresor just något du ska pröva på! Mycket folk och varierande resmål inom och utom länet. Bara fantasin sätter gränser för våra framtida äventyr. Och då tänker vi på dig! Du kan faktiskt redan nu vara med och påverka vart kulturkosan styr under kommande säsonger! Under de senaste hemresorna har det stående samtalsämnet i bussen varit just vart nästa tripp ska gå. En lång önskelista finns alltså redan nu och den tycker vi att du ska titta närmare på. Sedan är du välkommen att lämna ditt personliga önskemål till oss. Du behöver inte vara medlem, men det skulle vara kul om du hängde med och delade kulturupplevelser med oss i alla dess former!

Skriv ett mail eller ring så fort som du känner att den rätta idén dyker upp!
Använd vår mail: varmland.kultur@pro.se, eller ring vår ordförande Lillemor 0705188344 som nästan alltid är beredd och svarar i telefon!

Se Önskelistan

Tillbaks

Läs gärna vidare under flikarna:

Program, Om oss, Bilder, Kontakta oss, Bli medlem Öppnas i nytt fönster.. Kulturhorisont, Start

 

 

 

 

 

.