Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Kultur Värmland

Bli ny medlem!

Hösten är här och bjuder på krispig luft och färgsprakande naturupplevelser. Den rensar undan sommardåsigheten och öppnar sinnet för nya upplevelser och intryck. Och vi alla är ju ganska överens om att hösten är en riktigt bra årstid för nya kulturupplevelser, eller?

Därför är det trevligt att nu påminna om ett av våra förmånliga erbjudanden. Du som inte är medlem och besöker oss här på sidan har redan nu möjlighet att söka medlemskap för 2024. Då är du välkommen att hänga med oss redan nu i höst utan extra kostnad. Se hur ordinarie medlemskap funka här nedan. Bortåt ett tjogtal intresserade har redan hunnit bokat sig. Och vi räknar nya varje dag!

Är du redan medlem är detta det gyllene tillfället att locka in en god vän i kulturens dramatiska och sagolika värld. I sällskap med nya och gamla vänner blir en delad kulturupplevelse givetvis en dubbel kulturupplevelse!

Du vill förstås bli medlem! Anmäl Dig till vår ordförande Lillemor Johansson mobil:
070-518 83 44 eller e-post: lillemor1@live.se.
Vi behöver Ditt personnummer, namn, adress, telefon, och e-postadress.
Avgiften för medlemskap i PRO Kultur är 340 kr. Är Du medlem i en annan PRO-förening betalar du bara 70 kronor för medlemskapet hos oss!

Det är lätt att bli medlem även över nätet. Fyll i dina uppgifter här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (https://pro.se/medlem/bli-medlem.html) och välj vår förening Kultur Värmland. Vår mailadress är: varmland.kultur@pro.se , eller ring om du skulle behöva hjälp.

Surfa gärna runt lite på flikarna: Program, Om oss, Kulturtipset, Bilder, Kontakta oss, Bli medlem Öppnas i nytt fönster. eller åter till Start