Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Storvreta

Välkommen till PRO Storvreta

Vi är ca. 210 medlemmar som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa. Här får du stifta nya bekantskaper samt göra din röst hörd om du vill vara med och påverka. Vi är:

EN FÖRENING I TIDEN NÄRA DIG

LÖPSEDEL

Höstens medlemslotteri. Vid höstmöte 2022-11-24 förrättades dragning på hösten medlemslotteri. Vinnarna blev enligt följand: 1-pris 2000kr nr. 55 Åke Wenström. 2-pris 1500kr nr. 83 Agneta Darberg. 3-pris 1000kr nr. 1 Sonja Adeland. 4-pris 750kr nr. 9 Berit Sjulander. 5-pris 500kr nr. 4 Gunilla Hellund.

SPA RESA. Samorganisationen ordnar en Sparesa till Pärnu 25-31 januari 2023. Se program under Aktiviteter/Resor.

VAD ÄR NYTT?

Verksamhetsplan för 2023 finns under flik Om oss/Verksamhetsplaner.


KOMMANDE AKTIVITETER.

JULKVÄLL I GP-salen. Julbordet på Kocken och Kallskänkan onsdagen den 7/12 är ersatt med en Julkväll i GP-salen fredagen dfen 9/12 kl. 18,00 obs! tiden. Vi smakar på lite julmat. Åke Persson underhåller och vi sjunger lite allsång mm. Tomtefar och Tomtemor delar ut paketen från ett julklappslotteri. Kostnad 200kr inb. till bg. 411-0813. Anm. senast lördag 3/12 till Eva Tverin 073-699 03 92.

KNUTFEST. Fredag den 13/1-2023 har vi Knutfest i GP-salen kl. 17,00. Vi äter gröt och skinksmörgås samt spelar Julklappspelet. Du behöver inte ta några julpaket med dig då alla paketen finns under granen. Kostnad 150kr inb. till bg. 411-0813. Anm. senast söndag 8/1-23 till Eva Tverin 073-699 03 92.

ÖPPET HUS. Söndagen den 15/1 kl. 14,00 har vi öppet hus i GP-salen för att fira Märta Fröberg som kommer att fylla 100år. Det serveras en enklare buffé, det blir musikunderhållning mm. Kostnad 75kr som inb. till bg. 411-0813. Anm. till Eva Tverin 073-699 03 92 senast 8/1-23

Kalendarium, Se PRO Storvretas aktiviteter här.

Bilden visar hur livskraftigt trädet är som kan växa och hålla sig kvar på stenen. Den beskriver också hur den lilla människan kan växa och leva vidare i det hårda samhället. Foto: Kerstin Wennberg

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Övrigt

  PRO: Äldre kvinnor utsätts också för våld!

  Idag på internationella dagen mot våld mot kvinnor vill PRO lyfta de äldre kvinnornas perspektiv. Det finns mycket forskning om våld mot kvinnor, men ofta rör forskningen inte äldre kvinnor. De få studier som ändå finns om äldre kvinnor visar detsamma som gäller vid våld mot kvinnor i yngre åldrar. Det vill säga att våldet är grövre, ofta upprepat och att det innebär svårare skador än det våld män utsätts för.

 • Övrigt

  PRO uppmanar finansmarknadsministern till krafttag mot bedrägerier

  Idag träffade PRO:s ordförande Åsa Lindestam och förbundssekreterare Johanna Hållén finansmarknadsministern, Niklas Wykman. Direkt efter mötet skickade vi ett öppet brev till Sveriges banker där vi kräver att de skyndsamt uppdaterar sina rutiner efter den nya domen i högsta domstolen.

 • Vård & omsorg

  PRO tycker till: strama upp reglerna för privata sjukvårdsförsäkringar!

  PRO ställer sig bakom kravet på stramare regler för privata sjukvårdsförsäkringar. PRO kommer alltid stå upp för att vård ska ges efter behov. Många multisjuka är också äldre och patienter som har lindriga besvär och sjukvårdsförsäkring ska inte tränga undan patientgrupper med större behov av vård

 • Övrigt

  PRO ställer sig bakom upprop mot digitalt utanförskap

  Var tionde invånare i Sverige lever i digitalt utanförskap. De kan inte få ett bank-id av olika anledningar och är utestängda från över 6000 tjänster som de har en medborgerlig rättighet att kunna nå. Samtidigt kan inte bankerna lösa detta på grund av regler som gör att alla inte kan få ett bank-id Men det finns en lösning. Den statligt godkända e-legitimationen Freja.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet