Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Årsta

Kultur och Teater och Opera

Text

Text

Text

Spännande föreställningar i Teater Årsta

I höst spelar flera riktigt spännande föreställningar på teatern i Årsta. I samarbete med oss på Riksteaterföreningen söder om Söder och PRO Årsta kan vi erbjuda rabatterade biljetter till alla ni medlemmar! En teaterbiljett för dig över 65 år kostar vanligtvis 250 kr. Som medlem i PRO Årsta får du
20 % rabatt när du köper teaterbiljetter, du får alltså 50 kr rabatt! Köp dina biljetter via Eivor Jonasson-Ståhl, eivorjonasson@gmail.com, 070-544 75 28.
Varmt välkomna!

Premiär för Pappas födelsedag 26 0ktober

På Lilla scenen. Pappas födelsedag är en mörk komedi om saknad, exil och fantomsmärtor. Om en familj utan en gemensam bild av verkligheten. TA MED EN PAPPA PÅ TEATER – GÅ TVÅ FÖR EN FRAM TILL FARS DAG
Passa på att fira alla pappor! Nu får du 50% rabatt på biljetter (standardpris) till Pappas födelsedag på samtliga datum mellan 25/10 och fars dag 12/11.
Ange rabattkoden PAPP50 i samband med ditt köp så registreras erbjudandet.
Extra nyfiken? Se föreställningen ett datum då vi har introduktion (oftast av pjäsens dramaturg) eller ett efterföljande samtal med några av de medverkande.
Tisdag 7 november - Introduktion kl 18.15.
Onsdag 15 november - Introduktion kl 18.15.

Introduktionen hålls i Dramatenbaren ca 45 minuter innan föreställningsstart.
Söndag 3 december - Samtal efter föreställning.
Samtalen hålls inne på scenen ca 10 min efter föreställningens slut.
Gå in på dramaten.se Länk till annan webbplats. och läs mer!

KUNDSERVICE
e-post: kundservice@dramaten.se
Tel: 08-667 06 80, telefontid onsdag–fredag kl. 13.00–15.00

För allas er information tar jag tillfället i akt och meddelar att styrelsens Kulturombud håller på att formera en arbetsgrupp som vi kallar Kulturgruppen. Vår främsta uppgift blir att bevaka och informera om stadens utbud av konst, teater, musik och annat som kan intressera PRO-Årstas alla medlemmar. I detta arbete är det viktigt att vi verkligen når er som är intresserade av den här informationen, så därför har styrelsen för avsikt att upprätta en mail-lista med era namn för fortlöpande information om vad som sig i staden tilldrager...Det vi vill veta är Intressen:Namn e-post: Konstmuseum | Teaterbesök | Musik | Du kan redan nu anmäla ditt intresse till mig eller ställa frågor och för den delen gärna komma med tips! Ulla Granstrand umzgranstrand@gmail.com.

Matilda the musical - i december

Den prisbelönta musikalen Matilda, baserad på Roald Dahls barnbok, kommer äntligen till Stockholm! Ett musikaliskt och fantasifullt äventyr om den begåvade flickan Matilda Wormwood som tar ställning mot en orättvis och kall vuxenvärld. I regi och koreografi av Fredrik Benke Rydman med bland andra Robert Fux, Lisette T Pagler och Sara Jangfeldt. Premiär 1 december 2023 på Stora scenen.

Matilda på Stadsteatern har premiär innan jul. Jag har beställt biljetter efter jul eftersom det är en familjeföreställning. Biljetter är bokade följande dagar
Onsdagen den 27 dec kl.13.00
Onsdagen den 3 jan kl.13.00
Lördagen den 13 januari 13.00
Biljettpriserna varierar; Vuxna 450 kr
Barn under 12 år 285 kr
Barn och ungdomar under 26 år 285 kr
Studerande från 26 år 395 kr

Kontakta mig gärna 070-544 75 28 eivorjonasson@gmail.com

Nu kommer Riksteatern att ha Årsta Folkets Hus Teater som premiärscen.

RIKSTEATERN........

Stadsteatern

Eivor Jonasson Ståhl Kulturansvarig Stadsteatern och Folkoperan

Kontakta mig gärna 070-544 75 28 eivorjonasson@gmail.com

Ulla Granstrand - ombud för Dramaten och museibesök

Kontakta mig gärna umzgranstrand@gmail.com eller
070-383 12 81