Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Handen

Välkommen till PRO Handen

Vi är en vital förening med i dagsläget ca 900 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa. Vi finns på Runstensvägen 38. 136 45 Handen. (PRO-Villan)

Det har varit en intensiv vår för styrelsen med många möten och arrangemang, fantasin och orken har tagit sitt tribut. Vårfesten 24 maj ligger närmast i tiden sen kommer nationaldagen den 6 juni, avslutning Öppet Hus 19 juni, midsommar och Äldredagen 1 juli. Sommarcaféet startar 26 juni

Vårens cirkla (2024) tryck här Pdf, 233.1 kB.

Nu har sommar boulen börjar på måndagar klockan 13.00-på PRO-villan. Välkommna mera information kontakta Sven-Erik mobil. 073-5294784.

Antal godis i glasburken var 75 st vid PRO:s bord på seniormässan.

Tack Barbro. Efter 14 år som ansvarig för medlemsregistret slutar Barbro den 1 mars. Ny ansvarig är Lisbeth Andersson. E-post lisbethmaria@hotmail.com. mobil-0736-48 17 27.

Bedrägerierna mot äldre ökar - igen. Det händer varge dag att äldre blir lurade på sina besparingar. Bedrägerier vid falska telefonsamtal ökar kraftigt och många förlorar sina pengar genom att lura att lämna ut kortuppgifter och koder eller logga in på sin bank. Polisen ger tips för att undvika att du ska drabbas. Lämna aldrig någonsin ut kortuppgifter, koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Använd aldrig din bankdosa eller banl-id på uppmaning av någon som kontaktar dig ingen seriös aktör skulle be dig om det. Lita inte på den som kontaktar dig bara för att den har personliga uppgifter om dig. Bedragare kan hitta information på nätet för att lura dig. Lägg på luren, Logga inte in, Lita inte på den som ringer.

Nu kan vi betala med swish. Vi kan äntligen betala med swish när vi betalar för kaffekort, köper lotter eller betalar för en resa eller fäst. Utanför köket finns nummret till PRO-Handens swishkonto 123 127 79 12, där kan du även skanna en QR-kod. Det är viktigt att du meddelar i meddelanderutan vad syftet är med betalningen anars fungerar det inte i bokföringen. Ännu ett bra sätt för våran kassör att slippa mycket kontanter. Vill du veta mera kontakta någon i styrelsen i samband med öppet hus.

Gratis datasupport - för PRO medlemmar. PRO har avtal med ett supporterföretag, Datakompis i Dorotea AB. De svarar på frågor stora som små. Ring och få hjälp 0771-171 171 mellan klockan 8.00 till 18.00 alla vardagar.

Öppet Hus i samarbete med ABF - Södertörn varje onsdagar från kl 10.00 till 13.00. Information är fortlöpande.

22 maj. Rock & West. Underhåller med nya och gamla låtar i alla stilar.

.PROmenaden. Info Carina 070-653 77 55

Ni kan nå någon Styrelsemedlem i PRO villan under onsdagarna kl.10.00 - 13.00 då även expiditionen är öppen.


Tulpaner

Tulpaner Foto Gunnar Engström

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet