Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

9 oktober

Månadsmötet i oktober genomfördes med lokalen fylld till bristningsgränsen av alla deltagarna som ville delta på mötet/träffen, lyssna på underhållningen och att fika. Vice ordförande Agneta Björck hälsade alla varmt välkomna.

Då ny ordförande skulle väljas hade vi ett kort föreningsmöte som förtjänstfullt leddes av Marian Moberg Gallstad då vice ordf Agneta Björck enhälligt valdes till föreningens nya ordförande. Agneta tackar för förtroendet och fick sällskap på scenen då hela styrelsen presenterade sig.

Foto: Kajsa Bodén

Därefter var det dags för mötets musikunderhållning och det var många av mötesdeltagarna som ”förflyttades” till Paris då Elisabeth Wallhagen gav oss sin tolkning av den berömda franska sångerskan Edit Piaf ackompanjerad av Hans Ove Nyqvist på piano och dragspel. Framförandet inleddes med ett stämningsfullt sammandrag av fransk musik på dragspel. Vi fick sedan njuta av Elisabeths skönsång då hon med stor inlevelse och skicklighet framförde både mer kända och okända musikstycken från Edit Piaf:s repertoar. Mellan musikstyckena fick vi ta del av Edit Piafs sorgliga livshistoria men också om hennes framgångsrika liv som stjärna både i Frankrike och USA. Musikstunden avslutades med att Elisabeth bjöd in alla mötesdeltagarna att stämma in i ”Non, je ne regrette rien”

Foto: Kajsa Bodén

Personal från Tolkningscentralen gjorde ett gott jobb med att snabbt skriva ner allt som sades – alla kunde lätt hänga med både på nöje och allvar.

Efter gott kaffe med dopp avslutades mötet med dragning av våra populära lotterier.