Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

13 februari

Här kan du berätta om din förening eller verksamhet.

Vårt månadsmöte måndag 13 februari, samlade drygt 100 deltagare i vår förening trots en molnig och småkall vinterdag men visst var det ändå lite doft av vår. Några nya medlemmar hälsade Inger, vår ordförande en riktad hälsning till.

På scenen fanns "På tu man hand" som består av Anders Borehed och Magnus Börjesson och de spelade och sjung musik av bl.a Evert Taube, Cornelius Wreeswijk både kända och okända melodier. Mycket proffsigt framfört på ett varierat antal instrument .Vi fick också till oss en hel del historia om författarna till de olika melodierna, mycket intressant och ny kunskap för flera av oss deltagare.
Efter underhållning var det dags att avnjuta bulle och kaka och sen följde viktig information. Dels om prisundersökning som gjorts av PRO som besökt olika butiker och slagit igenom i riksmedia. Där fick vi veta att smör och ägg har ökat i pris, ca 40% så dags att leta lockpriser även hos den kedja vi inte vanligtvis handlar hos.
En annan viktig information är att med den senaste PRO-tidningen följde inbetalningskort med föreningsavgiften en för vardera om ni är två i hushållet. Mötet avslutades med lottdragning och ett tiotal vinnare fick möjlighet att välja en vinst.