Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

9 januari

Foto Lisbeth Call

Årets första möte var välbesökt.

Vårt månadsmöte gick av stapeln den 9 januari och vi gästades av sju av våra tjugofem av nya medlemmar. Alla hade vi förväntat oss en föreläsning om ämnet "sömn" men tyvärr hade vår föreläsare anmält sjukdom på morgonen.

Men det gav oss mer tid att föra goda samtal över välsmakande fika.

Vi informerade om att PRO-distriktet i Örebro län i samverkan med PRO Folkhögskola erbjuder en längre kurs för ett rikt friluftsliv tillsammans. En helt ny typ av kurs där vi möter och får kunskap om naturen och uteaktiviteter.
För anmälan ring Agneta Björck, tel 070 555 67 18.

Vi presenterade också det utbud som Folksam har för oss som är över 65 år. Bland annat erbjuds vi barnbarnsförsäkringar som gäller vid olycksfall. Det finns också försäkringar som gäller juridiska tjänster. Har du frågor om försäkringarna så ta en direktkontakt med Folksam 0771-950950 eller logga in på folksam.se.

En påminnelse gav vi till att återkommande övriga aktiviteter har påbörjats liksom övriga aktiviteter och även nytillkomna.

Vi möts igen vid nästa månadsmöte den 13 februari där vi bjuds på underhållning som spelar och sjunger visor " På tu man hand"