Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

13 november

PRO Örebro City hade höstmöte den 13 november. Ett viktigt möte där 2024 års Budget och Verksamhetsplan beslutades.

Enligt planen ska föreningen verka för att behålla befintliga med medlemmarna genom att anordna aktiviteter som efterfrågas. Hålla kontakt med medlemmar vid möten och per telefon. Friskvårdsgruppen sammanställer förslag till aktiviteter och genomförs i samverkan med Södermalmshemmets Träffpunkt. Veckovis sker återkommande friskvårdsaktiviteter, studiebesök och föreläsningar. Föreningen lyssnar in medlemmarnas önskemål om cirklar, samarbetar med andra föreningar och Samorganisationen.

Vad gäller budgeten förmedlade kassören att den är i nästan balans vid årsskiftet vilket innebar att årsavgiften till föreningen är oförändrad för 2024. Vår kassör poängterade att ”Trippelskrapet” innebär inte bara vinster för oss medlemmar utan bidrar även till föreningens verksamhet.

Föreningen bjöd på en god smörgås till kaffet och sen var det dags för musikguiz som en av våra medlemmar, Sven-Olov Hellström, höll i. Klurigt och utmanande då temat var att alla frågor hade anknytning till Örebros musikliv.
Mötet avslutades med lottdragning. På återseende den 11 december, där "Julinspirerad förtäring” serveras till en kostnad av 100 kr på Månadsmötet.