Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

12 juni

PRO Örebro City hade våravslutning i Brunnsparken och det hade inte kunnat varit mer ”värmande” för oss som deltog. Det ena var solen som skämt bort oss sen flera veckor och det andra var den varma stämningen som skapades i samtal och skratt.
En uppmaning i inbjudan till Våravslutningen var att både manliga och kvinnliga medlemmar skulle bära en sommarhatt så flera kom i fina, stiliga, eleganta och trevliga hattar med förhoppning att bli vinnare i tävlingen om den mest eleganta hatten.
Mätta av restaurang Svalans goda lunchbuffé och kaffe på maten väntade både spel för att ”gnugga fantasifulla energiknölar”. Hur pricksäker man kan vara med att få i små tygpåsar fyllda med ris i ett hål på en bana visade sig också vara en utmaning, ”cornhole” heter spelet.
När det är varmt ska man dricka mycket vätska och denna dag hade man gått ut med en varning till alla över 65-år att vara uppmärksamma på att få tillräckligt mycket vätska. Så det var laddat med små vätskeflaskor under våra tipspromenader. Det finns en mängd aktiviteter även under sommaren titta på hemsidan vad som erbjuds.

En skön sommar till önskas alla och ta vara på soliga dagar. Ses igen i augusti!