Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

11 september

Höstens första månadsmöte, har medlemmarna uppmärksammat inbjudan? Till vår stora glädje hade de det så klart. När klockan närmade sig 14.00 kunde man konstatera att lokalen återigen skulle fyllas till bredden. Vi välkomnade alla medlemmar såväl som de nya som var 10 till antalet. Mötet inleddes av Agneta Björck, vice ordf. som hälsade alla välkomna och avgående ordförande Birgitta Wallbom avtackades med blommor.

En av programpunkterna var att klassmorfar och klassfarmor på Stureskolan, från förskola – årskurs 3 delgav oss sina erfarenheter. De hjälper till i respektive klass där eleverna får ytterligare en vuxen att tillgå och får möta den äldre generationen. Våra medlemmar känner glädje över samarbetet som också skapar en än mer givande fritid. Alla parter i skolan, från elev till rektor och föräldrar, är mycket positiva till samarbetet. Det finns plats för fler pensionärer i klasserna och Stureskolan tar tacksamt emot dig. som vill pröva på uppdraget. Låter det inspirerande? Ta kontakt med Kajsa Bodén i styrelsen för vidare information.

Foto: Kajsa Bodén

Därefter var det dags för Lotta Martinsson som bjöd på härliga, skönsjungande solonummer och allsång där medlemmarna sjöng med av hjärtans lust. Lottdragningen avslutade mötet och fina priser utdelades.

Det är mycket aktiviteter som erbjuds under hösten, se här på vår hemsida.

Vi skildes åt med Lottas härliga schlagers surrande i huvudet. Kan det sluta bättre?

 

 

Nästa månadsträff, 9 oktober, skall ny ordförande väljas och alla hade möjlighet att anmäla sig till det Föreningsmötet redan nu.