Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Örebro City

11 april
Vårträff, visning av vackra kläder och ny styrelse i aktion.

Foto:privat

Trots att himlen var mulen som en sen vinterdag kom det ett -70 tal av våra föreningsmedlemmar. Vi hade ändrat i möbleringen så vi fick en bredare gång i mitten och det var bra tänkt av Arne Jacobson, ny styrelseledamot. Skälet till förändringen var att skapa en enkel Catwalk till den mannekäng uppvisning som vi inväntade. Vår nya ordförande, Birgitta Wallbom hälsades oss välkomna.

 

Skälet till förändringen var att skapa en enkel Catwalk till den mannekäng uppvisning som vi inväntade.Kläderna finns hos Ulla-Britt Magnusson Klädhörnan, Kävesta, ring innan besök. Mannekängerna bar både kläder för vardag och fest och sammansatta kreationer. De visade upp klänningar, kjol och topp, långbyxor, kavajer, väskor sjalar och smycken. Mannekängerna gjorde ett proffsigt intryck och så även vår konferenciär Ulla-Britt Meyer, ny styrelseledamot.

Foto: privat

Foto: privat

Foto: privat

Efter mannekänguppvisningen, fick vi alla en spännande utmaning. Var och en av oss kan genomföra ett eget maraton under tiden 1 maj – 27 september kan vi avverka 42 195 meter. Vid varje startpunkt, inritade på kartan olika platser i stan kan du välja mellan en kortare sträcka 1 km eller en längre sträcka på 2 km. Mer information finns på vår hemsida.

Vi ses på nästa månadsmöte den 8 maj.