Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus
Meny

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Nytt 2022-09-22. PRO SURTE-BOHUS HÖSTFEST. Fredagen den 21 oktober kl. 17.00 I Bohus Servicehus stora salen. Musikunderhållning och dans till DUO COMP.

ANMÄLNINGSPLIKT. Anmälan görs till PRO-caféet i Blå huset i Bohus, där du även kan betala. Förtäring med måltidsdryck. PRIS: 150 kronor

Sista anmälningsdag fredagen den 14 oktober.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE

OBS!

Alkoholhaltiga drycker tar var och en med sig efter eget önskemål.

VÄLKOMNA

Nytt 2022-09-10. Varmbadet i Skepplanda håller öppet för oss pensionärer på torsdagar kl. 10.00 till 11.00. Du kan komma 30 minuter före badet för att duscha och basta. 10.30 börjar vattengympan och håller på i 30 minuter. Avgift 20 kronor per person. Varmbad fram till den 22 december varje torsdag. VÄLKOMNA

Nytt 2022-07-25. Styrelsen ser till att cafeterian hålls öppen även under sommaren. Idag hade vi två glada PRO:are som lät sig väl smaka av det goda kaffet med tilltugg. Vill passa på att varna för att bedrägerierna har ökat kraftigt bland oss äldre. Lämna aldrig ut några uppgifter eller bankid om någon ringer till er.

Nytt 2022-05-05. Ett förslag som kan göra underverk. Passa på att vara med på hemmagympa med Sofia, som går på tv1 måndag till fredag kl. 10.00. Det finns ingen coronarisk med denna gympa.

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.

Nytt 2020-12-31. Tyvärr var det ingen som hade gissat rätt på den första tävlingen , så vi kan inte lämna ut några lottpriser. Kanske att vi tar upp en ny tävlingsomgång efter nyår.

NYTT 2020-12-01.OBS! Tillkommande idag är att vi har lagt till en tävling, där du som gissar rätt är med om en utdelning av 5 stycken PRO-lotter. Tävlingen finns under GEMENSKAP OCH AKTIVITETER nedan 01 december. Tävlingen avslutas den 20 december.


Text

Föreningen tar gärna emot förslag från er medlemmar om möjliga verksamheter, som ni tror att vi gemesamt kan göra. Kontakta i så fall kontaktpersonerna.

Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Styrelsens telefonnummer hittar du nedan under fliken GEMENSKAP OCH AKTIVITETER 09 oktober.

Styrelsen håller hela tiden på att se över vilka flera verksamheter, som kan startas upp, och i vilken ordning, och återkommer förhoppningsvis inom kort. Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Text

Text

Text

Text

Distrikt Norra Älvsborg hemsida

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Personer framför träd
  Övrigt

  Bli PRO:s nästa sakkunniga!

  Vi söker dig som vill arbeta för att förbättra äldre personers livsvillkor i Sveriges största pensionärsorganisation. Du kommer att jobba i en miljö som ständigt utvecklas för att möta nya utmaningar och tillsammans med kollegor som är specialister inom sina områden. I fokus står politikområden som är särskilt viktiga för äldre med tyngdpunkt på pensionärers ekonomi.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Lär känna vår ordförande Åsa Lindestam

  Åsa Lindestam valdes på kongressen 2022 till PRO:s nya ordförande. I veckan har det gått drygt 100 dagar sedan hon tillträdde det nya uppdraget. Vi uppmärksammar det genom att intervjua henne inför höstterminen med PRO. Åsa Lindestam har tidigare varit vice talman i Sveriges riksdag, riksdagsledamot och rektor. Hon bor i Gävleborg med sin man Sven-Erik. Åsa är PRO:s elfte ordförande och den andra kvinnan på posten.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PRO:s riksmästerskap i boule på Gysinge Herrgård avgjort!

  Efter några års uppehåll genomfördes årets riksmästerskap i boule åter på Gysinge Herrgård. Helgen 17–18 september samlades gräddan av PRO:s boulespelare för att göra upp om vilket distrikt som vaskat fram det bästa tremannalaget.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PRO-golfarna besökte Gotland

  Årets riksmästerskap i golf genomfördes 12–13 september på När golfklubb på östra Gotland. Ett 80-tal PRO:are gjorde upp om de individuella medaljerna första dagen och andra dagens lagtävling mellan distrikten lockade 16 fyrmannalag från 12 olika distrikt.

 • Pension

  PRO OM SÄNKT SKATT FÖR PERSONER 65+ SOM JOBBAR

  Regeringen lägger förslag som innebär att det kommer att ges en skattereduktion för personer som vid årets ingång har fyllt 65 år och som arbetar. Syftet med förslaget är att väga upp för de förstärkningar som har gjorts inom ramen för det ordinarie jobbskatteavdraget och kompensera personer som väljer att förlänga arbetslivet.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet