Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus
Meny

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Nytt 2023-11-29. Så var det snart dags för att komma in i december månad, och nu ser man allt jäkt och stök, som folk själva engagerar sig i. Men det finns också trevliga och mysiga saker man kan göra under denna tiden. Varför inte besöka en julmarknad eller komma på en julkonsert, besöka gamla goda vänner eller kanske ta upp en kontakt med sina grannar. Bilden är från Wadköpings julmarknad, En liten mysig sådan uppe i Örebro.

Nytt 2023-11-20. Snart är det jul igen, och sista chansen till ett varmt julbad blir den 21 december i Skepplanda och som vanligt är det torsdagar kl. 10.00 som gäller. Du kan vara på plats kl. 9.30 för tvagning och bastu och har tillgång till bassängen 10.00. Klockan 10.30 är det vattengympa. Simma lugnt och ha det skönt.

Nytt 2023-11-09. Idag var det budgetmöte och det hade hörsammats av ett 70-tal medlemmar, som fick höra den trevliga dragspelaren Emil Andersson traktera sitt dragspel och sjunga en del av den svenska visskatten innan fikat tog vid och senare även budgetmötet. Förutom budget blev det även information om alla nedskärningar, som politikerna skall ta ställning till på måndag. Det ser illa ut både för oss äldre, vården och föreningslivet. Som avslutning så gavs det tillfälle att teckna sig för bussresan till den EXKLUSIVT PÅ BIO. Andrè Rier WITE CHRISMAS show, sompresenteras nedan. Det var många av deltagarna, som tecknade sig, så passa på att hänga med du också.

Nytt 2023-11-08. EXKLUSIVT PÅ BIO. Andrè Rier WITE CHRISMAS show. Klassiska jullåtar, romantiska valser och vackra sånger. Tid: Fredag 8 december kl. 14.00 – 17.00. Biljetten kostar 150 kr. Fika i paus, finns att köpa (40 Kr). Plats: Biografen LEDET Alafors. Klockan 13.00 går det Buss från Surte – Bohus – Nödinge - Nol. Begränsat antal i bussen. PRO står för KOSTNADEN AV Bussresan. Anmälan: lista finns i PRO Cafét eller ring Gun 073-5356958. SISTA ANMÄLAN 28 NOV. Vid anmälan talar du om var du vill stiga på bussen. Hoppas vi ses /välkomna Surte-Bohus PRO.

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.

Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Styrelsens telefonnummer hittar du nedan under fliken GEMENSKAP OCH AKTIVITETER 09 oktober.

Styrelsen håller hela tiden på att se över vilka flera verksamheter, som kan startas upp, och i vilken ordning, och återkommer förhoppningsvis inom kort. Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Text

Distrikt Norra Älvsborg hemsida

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet