Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Nytt 2024-04-21. Fredagen den 19 april hade föreningen kallat till årsfest, som verkligen blev en trevlig tillställning. Den startade med att vi till tonerna från DUOKOMP fick en god kall tallrik med bland annat potatissallad, två sorters skinka, ost m.m. Till detta fick vi läsk och dom medhavda dryckerna som var och en hade tagit med sig. Därefter serverades det kaffe med en kaka. Sedan blev det lite allvar av, då vi fick vara med på ett musikquiz med 12 dubbelfrågor. En del lätta och andra svåra, så att man fick tänka till. Efter rättningar och prisutdelning på detta kom så lottdragningen med fina priser som uppskattades av deltagarna. Sedan satte DUOKOMP igång med att spela och sjunga, där också vi på festen stämde in. Detta övergick sedan till att många passade på att ta sig en svängom på dansgolvet, eller bara satt och tjötade med sina bordsgrannar. Ett varmt tack till våra tjejer och killar, som fick till denna trevliga kväll med en så trevlig orkester.

Nytt 2024-04-10. SENIORSHOPEN kommer till PRO Surte-Bohus i Bohus servicehus, tisdagen den 23 april kl. 17:00 för att visa och sälja kläder. Det bjuds på sedvanlig mannekänguppvisning av PRO Surte-Bohus välkända mannekänger. PRO-caféet är öppet från kl.16:00 så du kan koppla av med en ”FIKA” mellan inköpen. VÄLKOMNA

Nytt 2024-04-04. PRO SURTE BOHUS KALLAR TILL VÅRFEST fredagen den 19 april Kl.17:00 i BOHUS SERVICEHUS. DUOkOMP UNDERHÅLLER MED MUSIK, Allsång och Quiz. Anmälan görs senast 15 april, till PRO-cafét eller Inger Öiseth tel: 073-6757931 pris:150 kronor, anmälan är bindande. drycker medtages efter eget önskemål. VÄLKOMNA

Nytt 2024-03-16. Det börjar nu så sakteliga framträda vad kommunen vill med våra uppsagda lokaler. I takt med att vi får full inblick i detta, så kommer styrelsen att ta fram ett program för det kommande året som sedan skickas ut till medlemmarna. Du kan förvänta dig lite överraskningar, där det första kommer redan den 26 mars, om ingen sätter käppar i hjulet för detta. Program kommer om aktiviteten.

Nytt 2023-12-16. Cafeet har öppet 3 dagar i veckan. Måndag, onsdag och fredag mellan 10.00 och 12.30. Under jul och nyår har cafeet stängt måndagen den 25 december och måndagen den 1 januari. Styrelsen och personalen vill tacka alla gäster och önskar alla EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR:

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.

Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Text

Distrikt Norra Älvsborg hemsida

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  "Polletten har inte trillat ned"

  Regeringens ekonomiska vårproposition gör inte tillräckligt för välfärden och pensionärernas ekonomi, säger PRO:s Åsa Lindestam.

 • Pension

  Betydelsefulla utredningar om pensionerna

  I februari kom beskedet att pensionsavgiftens storlek och den så kallade gasen i pensionssystemet ska utredas. Äntligen händer det något! PRO:s Joel Stade kommenterar.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Tävla i årets PRO-mästerskap

  Nu är alla datum och tävlingsorter för 2024 års riksmästerskap inom PRO klara. Det går att anmäla sig redan i dag.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet