Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Nytt 2023-05-24. Vår friluftsdag har nu bestämts till tisdagen den 22 augusti. Du kommer att lockas med poängpromenad, pilkastning, poängboll och lotterier med mera. Så missa inte denna dagen, utan notera den redan idag.

Nytt 2023-05-13. Vårens simbad är nu slut på torsdagarna för oss pensionärer i Skepplanda. Men den som ser fram emot något gott, så startar badet igen den 7 september.

Nytt 2023-03-25. Styrelsen är nu uppdaterad med namn och telefonnummer och detta hittar du nedan under fliken GEMENSKAP OCH AKTIVITETER 09 oktober.

Nytt 2023-02-21. Då var årsmötet avklarat, och det blev ju som vanligt både trevligt och intressant. Gamla och nya styrelsemedlemmar blev det också, så nu är det bara att se fram emot ett gott PRO-år. Passa på att besöka Blå Huset och låt dig smörjas av en god kopp kaffe i mysig PRO-anda. Caffeet har öppet måndag, onsdag och fredag från kl. 10.00. Hörde att Tranorna har börjat komma till Hornborgarsjön. Detta är väl värt ett besök.

 •  

Nytt 2023-01-03. Varmbadet i Skepplanda startar upp den 12 januari och håller på till den 12 maj. Varmbadet i Skepplanda håller öppet för oss pensionärer på torsdagar kl. 10.00 till 11.00. Du kan komma 30 minuter före badet för att duscha och basta. 10.30 börjar vattengympan och håller på i 30 minuter. Avgift 20 kronor per person. 

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Styrelsens telefonnummer hittar du nedan under fliken GEMENSKAP OCH AKTIVITETER 09 oktober.

Styrelsen håller hela tiden på att se över vilka flera verksamheter, som kan startas upp, och i vilken ordning, och återkommer förhoppningsvis inom kort. Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Distrikt Norra Älvsborg hemsida

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  Finansministern pressad om beskattningen av 1957:orna

  Finansminister Elisabeth Svantesson försvarade sig i riksdagens talarstol mot kritiska riksdagsledamöter – och kanske gav hon i slutet av debatten en öppning för att regeringen ska ändra sig?

 • Pension

  Regeringen missar chansen att gottgöra skatteorättvisan som drabbat 57:orna

  Äldreomsorgen står inför stora nedskärningar till följd av kostnadskrisen. Regeringen borde skjuta till pengar till kommunerna i vårbudgeten, men missar tillfället. Likaså ignorerar man möjligheten att kompensera dem som är födda 1957 för den skatteorättvisa som drabbat årskullen. Den kritiken riktar PRO:s ordförande Åsa Lindestam mot den vårbudget som finansminister Elisabeth Svantesson (M) presenterade idag.

 • Vård & omsorg

  Remissyttrande – Screening för bröstcancer

  PRO har tagit del av Socialstyrelsens öppna remiss med anledning av Socialstyrelsens förslag att behålla befintliga rekommendationer för bröstcancerscreening efter genomförd översyn.

 • Pension

  Satsa på pensionärer och barnfamiljer för att lindra kostnadskrisen

  Bensinpris, räntor och de snabbaste stigande matpriserna på sjuttio år. Just nu upplever en stor majoritet av svenskarna ett kraftigt fall i köpkraft till följd av hög inflation. Pensionärerna är inget undantag. PRO:s ordförande Åsa Lindestam vill se fler viktiga åtgärder i regeringens ekonomiska vårproposition.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet