Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Vi är en vital förening med i dagsläget 350 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Nytt 2021-11-28. Vill uppmärksamma er på att Coronan tydligen är på väg in i landet i en modifierad form. Tänk på att vara försiktiga. Min Docktor på Maxi i Kungälv har drop in från klockan tolv och ett par timmar framåt, måndag till fredag för dom som behöver sin tredje Dos och har väntat i fem månader från den andra dosen. Ingen avgift utgår då VGR betalar det hela.Var försiktiga mot alla bedragare som har högsässong nu inför julen. Lämna inte ut några inloggningsuppgifter till någon som frågar efter det, eller släpp in någon i ert boende, som inte kan visa giltig legitimation. Polisanmäl så fort du har en misstanke om att brott är på gång.

NYTT 2021-11-17. Idag har föreningen haft sitt budget- och årsmöte i Surte kyrkas församlingshem, som ni kan se av bilderna i karusellen. Trots ett tråkigt väder fanns 44 trogna PRO:are på plats för att göra sin stämma hörd, och få sig till livs av vad som händer i föreningen. Ronny och Ritva klarade av det hela på ett rekorderligt sätt. Man passade också på att njuta av DUOKOMP:s trevliga musik och sång, samt att man inte får glömma det goda kaffet med Wienerbrödet som serverades av det flinka köket, vilket varje sann PRO:are verkligen uppskattar. Rosmarie hade det tråkiga meddelandet att kören måste göra en paus fram till årsskiftet, då man saknar någon som kan kompa dom. Rosmarie når du på telefon 0763-208769, om du kan hjälpa dom med kompet, eller vet någon som kan spela.

Nytt 2021-10-20. Gysinge är nu sålt till Jula. Allt kring affären är inte helt klart, utan man håller på med slutdisskussionerna. Förhoppningsvis så kan vi inom PRO fortsätta att bedriva kursverksamheten i denna fina miljö.

Nytt 2021-09-13. Kansliet öppnar den 1 oktober, och håller öppet mellan klockan 10 - 12 varje fredag. Vandringar sker varje söndag. Boulen är igång onsdagar och fredagar. Cafeet har öppet varje måndag, onsdag och fredag mellan klockan 10 -13. Kören, Canasta och vävdelen har startats upp. Fler verksamheter är på väg att startas upp. Se hemsida. Vill du veta mera, så kontaktar du respektive ansvarig. Kontaktuppgifterna hittar du nedan under "Aktiviteter och gemenskap" 30 november. HÅLL AVSTÅND!!! Följ Hälsovårdsmyndighetens anvisningar.

Nytt 2021-05-15. VARNING för att ljusskygga personer försöker att få oss äldre att lämna ifrån oss uppgifter på personnummer och bankuppgifter. Ingen, varken bank eller vårdcentral begär sådana uppgifter. Lägg på luren och polisanmäl.

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.

Nytt 2020-12-31. Tyvärr var det ingen som hade gissat rätt på den första tävlingen , så vi kan inte lämna ut några lottpriser. Kanske att vi tar upp en ny tävlingsomgång efter nyår.

NYTT 2020-12-15. Vill ge er ett tips som kan vara bra i dessa tider. Passa på att vara med på hemmagympa med Sofia, som går på tv1 måndag till fredag. Det finns ingen coronarisk med denna gympa.

NYTT 2020-12-01.OBS! Tillkommande idag är att vi har lagt till en tävling, där du som gissar rätt är med om en utdelning av 5 stycken PRO-lotter. Tävlingen finns under GEMENSKAP OCH AKTIVITETER nedan 01 december. Tävlingen avslutas den 20 december.


Föreningen tar gärna emot förslag från er medlemmar om möjliga verksamheter, som ni tror att vi gemesamt kan göra. Kontakta i så fall kontaktpersonerna.

Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Styrelsens telefonnummer hittar du nedan under fliken GEMENSKAP OCH AKTIVITETER 09 oktober.

Styrelsen håller hela tiden på att se över vilka flera verksamheter, som kan startas upp, och i vilken ordning, och återkommer förhoppningsvis inom kort. Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Text

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet