Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Surte-Bohus

Välkommen till din förening SURTE- BOHUS PRO!

Nytt 2023-08-30. Surte-Bohus PRO inbjuder till kvartalsmöte den 7 september klockan 15.00 i Bohus Servicehus. Musikunderhållning, fika, lotteri och sedvanliga punkter för kvartalsmötet . VÄLKOMNA STYRELSEN.

Nytt 2023-08-23. Friluftsdagen blev en succe med över ett 50-tal deltagare. Det vankades en trivsam poängpromenad med flera både svåra och lätta frågor samt en klurig utslagsfråga med knappar i burk. Därefter fick deltagarna pröva på olika tävlingar såsom pilkastning, boule, bollkastning och träffsäkerhet med bandybollar. Sedan samlades man inne i kaffeteriadelen för det obligtoriska småtjötet som det alltid blir när man träffas under trevlig samvaro. Där bjöds det sedan på kaffe/the med smörgås och god kaka innan man började med prisutdelningen på inköpta lotter och på poängpromenaden samt övriga tävlingar.

Nytt 2023-08-21. PRO-CAFFEET har nya öppettider, vilket är Måndagar, Onsdagar, Torsdagar och Fredagar mellan klockan 10.00 till 12.30.

Nytt 2023-08-11. Nu börjar höstens aktiviteter dra igång. Först ut är: DAX FÖR KORTSPEL. OBSERVERA ATT NY DAG BLIR ONSDAGAR!!!!!!!. Start den 23 augusti klockan 14.30 i Blå Huset i Bohus. Gamla och nya kortspelare är VÄLKOMNA. Ledare: Inger Öiseth tel: 0736-757931

Nytt 2023-05-13. Vårens simbad är nu slut på torsdagarna för oss pensionärer i Skepplanda. Men den som ser fram emot något gott, så startar badet igen den 7 september.

Nytt 2023-01-03. Varmbadet i Skepplanda startar upp den 12 januari och håller på till den 12 maj. Varmbadet i Skepplanda håller öppet för oss pensionärer på torsdagar kl. 10.00 till 11.00. Du kan komma 30 minuter före badet för att duscha och basta. 10.30 börjar vattengympan och håller på i 30 minuter. Avgift 20 kronor per person.

Nytt 2021-04-12. För dig som vill lära sig lite om utblidning i digitala betaltjänster, som du tar in på din telefon eller dator, så lämnar jag här ett tips. Gå in på youtube.com och sök på digitala betaltjänster eller så kan du söka på www.lanstyrelsen.se/sodermanland/natur-och-landsbyggdsutveckling/stod-for-landsbyggdsutveckling/grundlaggande betaltjanster. Tillhör du dom som vill vara lite bekväma, så finns en länk till sidan under Utbildning digitalt nedan.

Under om oss, så har du en länk till distriktet och lite om vår historia, där mer kommer.

Styrelsens telefonnummer hittar du nedan under fliken GEMENSKAP OCH AKTIVITETER 09 oktober.

Styrelsen håller hela tiden på att se över vilka flera verksamheter, som kan startas upp, och i vilken ordning, och återkommer förhoppningsvis inom kort. Har du information/bilder eller rättelse av bifogat material, så får du gärna lämna det till Jan Larsson tel: 0767-942425, men använd gärna mailet som är storelarsson@telia.com.


Text

Distrikt Norra Älvsborg hemsida

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  "Inte en budget att hålla i handen när det blåser kallt"

  Regeringen borde ha prioriterat välfärden hårdare, menar PRO:s ordförande Åsa Lindestam. Hon pekar på att det viktigaste regeringen kan göra för pensionärernas ekonomi är åtgärder för högre pensioner.

 • Vård & omsorg

  Ge alla äldre chansen att vaccinera sig

  Sverige borde inför ett nationellt vaccinationsprogram för äldre. Det skriver PRO och SPF Seniorerna i ett gemensamt brev till regeringen.

 • Pension

  Regeringsförklaring utan pensionärer

  I går presenterade statsminister Ulf Kristersson sin regeringsförklaring för riksdagen. Många ämnen berördes under statsministerns fyrtio minuter långa anförande, men pensionärerna nämndes inte.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PRO Kalmar län blev boulemästare!

  Helgen 9–10 september samlades PRO:s bästa boulespelare på Gysinge Herrgård för att göra upp om vilket distrikt som vaskat fram det bästa tremannalaget. PRO Kalmar län lyckades bäst och vann före lagen från PRO Gävleborg och PRO Värmland.

 • Gemenskap & aktiviteter

  PRO Uppsala län blev golfmästare!

  Årets riksmästerskap i golf genomfördes 5–6 september på GolfUppsala Söderby. Strax över 100 golfande PRO:are gjorde upp om de individuella medaljerna första dagen. Andra dagens lagtävling mellan distrikten lockade 18 fyrmannalag till start – från 13 olika distrikt som i sin tur tagit ut sina bästa spelare. PRO Golf Uppsala arrangerade.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet