Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Torvalla

År 2024

Här kan du berätta om din förening eller verksamhet.

Personer framför träd
Ester Torvallakyrkan

Ester underhåller oss. Foto Ove Strid

Ester

Ester

Ester underhåller oss i dag

Ester underhåller oss i dag. Foto: Ove Strid

Händelser 2024

2024-04-24
Den 24 april inbjöd PRO Torvalla till trivselträff i Kyrkans lokal. På schemat stod uppträdande av en grupp som under vintern tränat line dance. Det var en ny upplevelse för många av oss och det svängde om dansarna till medryckande musik. Efter den härliga uppvisningen var det dags för gott fika och underhållning av Olle Dillner som också bjöd på fin musik med gamla godingar på repertoaren.
Till glädje för oss som arrangerat kom ett fyrtiotal besökare och såg ut att trivas väldigt bra. Vi håller igång vår förening i en tid där föreningslivet i allmänhet haltar. Så vi får väl räkna oss till ”de sista entusiasterna” som Povel Ramel skrev en gång. Vad vore en träff utan lotterier och alla fina vinster som fyller vinstbordet och allt går åt.
I maj fyller vår förening 20 år, en ungdom i jämförelse förstås, men vi knogar på för att den här ungdomen ska växa till sig!
Vi ses igen den 22 maj. Ha det gott allihop!
Maria Frank
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

2024-03-27
PRO Torvalla Den 27 mars, när det var riktigt snöigt och moddigt, pulsade ett
antal tuffa pensionärer till Kyrkans lokal för att umgås och ha trevligt på vår träff. Ett tjugofemtal bänkade sig för att roas av lite Bingo-spel, en ny sak för vår förening. Men alla såg ut att trivas och det var ju meningen med det hela. Efter Bingon blev det fika med mackor. Sedan fick alla vädra struparna och klämma i med allsång, ackompanjerat på piano av kyrkans rara kantor, Ester. Som vanligt var det högt till tak och fin stämning i lokalen.
Fikat var gott och lotterierna sålde slut. Vi hade som vanligt fina vinster som våra medlemmar skänker. Det känns väldigt bra att vi kan hålla liv i vår härliga förening som fyller 20 år i maj. Väl mött igen den 24 april, samma tid, samma plats!
Ha det gott allihop!

Maria Frank.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

2024-02-28

PRO Torvalla höll sitt årsmöte den 28 februari i kyrkans lokal, Torvalla. Drygt 40 medlemmar bänkade sig för att avgöra föreningens framtid. En interimsstyrelse har suttit sedan ett år tillbaka och tydligen var alla nöjda med det för hela styrelsen fick förnyat förtroende.
Maria Frank fortsätter som ordförande likaså sekreteraren, Barbro Öberg, kassör Ove Strid samt Gull-Britt Jakobsson och Rolf Åkerblom som ledamöter. Ersättare är Eva Eriksson, Vivianne Söderström.

Årsmötet bjöds på härlig underhållning av välsjungande Jens Gustavsson. Smarriga räkmackor till kaffet och populära lotterier förhöjde också den goda stämningen. Sammantaget är det en härlig förening att vara en del av. Tack till alla medlemmar som troget kommer till våra träffar! Vi ses igen den 27 mars. Ha det gott!

Maria Frank

--------------------------------------------------------------------------------------------

2024-01-24

PRO Torvalla
Den 24 januari inledde PRO Torvalla sitt nya år med en träff i Kyrkans lokal. Ett trettiotal medlemmar dök in för att umgås och trivas en kulen eftermiddag. Som vanligt hög stämning och ett quiz satte fart på de ”små grå”, som en känd detektiv skulle sagt. Gott fika och lotterier som vanligt, det är fantastiskt hur vi alltid kan fylla vinstbordet med fina saker som alla kommer med. Tack! Ja, vi ses väl igen på vårt årsmöte den 28 februari. Ha det så gott allihop!

Maria Frank