Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Stora Tuna

2020

Referat 2020.

Medlemsmöten och övrig verksamhet.

Månadsmöte den 22/1.

Duon Solveig och Leif

Duon Solveig och Leif hade åkt hela vägen från Malung för att underhålla 40-45 personer när Stora Tuna PRO hade sitt första medlemsmöte år 2020 Onsdagen den 22/1. Ordföranden Ulla hälsade alla hjärtligt välkomna, hon lämnade information om olika saker som händer under våren, det startas bland annat en sittgympa grupp och expeditionstiden ändras till Tisdagar jämn vecka mellan 10,00-12,00. Underhållarna spelade både före och efter fikat, som vanligt serverades Kaffe och smörgås, dom som ville ha något sött fick även en Kaka. Alla som hade rätt nummer på lotterna dom köpt fick sina vinster när mötet avslutades med dragning på lotteriet som sålts.

Bangolf 2020

Torsdagen den 10/9 spelades finalen i bangolfturneringen 2020.

Bangolfturneringen avslutades torsdagen den 10/9 med final. Segrare och innehavare av vandringspokalen Jan-Olof Lehnberg 2:a blev Toni Fridolfsson och 3:a blev Jan-Åke Kansbod.

Jan-Åke Kansbod, Jan-Olof Lehnberg och Toni Fridolfsson

Jan-Olof Lehnberg med vandringspris

Jan-Olof Lehnberg och Toni Fridolfsson








 

Minnesanteckning från tipspromenad den 9/9 i Stora Tuna PRO.

Promenaden ägde rum den 9/9 vid PRO-lokalen i Buskåker. Ordföranden Ulla hade ordnat med frågorna och fikat. Trots restriktionerna på grund av coronapandemin var det 15 medlemmar som deltog.

En trevlig eftermiddag fast vädrets makter var emot oss, vi fikade inne och höll förstås avstånd. Fick kontakt med den långtidssjuke styrelse medlemmen Anders, ropade en hälsning till honom via telefon.

Minnesanteckning från PROs friluftsdag den 21/10

Iréne och Ingvar Spång hade ordnat den tipspromenad som ägde rum vid PRO-lokalen i Buskåker.

Än en gång fick de medlemar som kom vara med om en klurig tipspromenad och fika efteråt. Med andra ord en trevlig eftermiddag för dom omkring 20-personer som inte var rädda för smitta.