Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Stora Tuna

2021

Referat 2021

Medlemsmöten och övrig verksamhet.

Guidad visning av Stora Tuna kyrka. 2021-09-22

Stora Tuna PRO träffades Onsdagen den 22/9 vid lokalen i Buskåker klockan 12:00, några promenerade andra åkte bil till kyrkan där vi träffade guiden Sören Eriksson. Han berättade om kyrkans historia innan vi själva fick titta på alla sevärdheter. Efter besöket i kyrkan återvände vi till lokalen där fika väntade, god varm smörgås och hemgjorda Blåbärs muffins, kaffe och te som dryck till detta. En trevlig eftermiddag .

_____________________________________________________________

Årsmöte 2021-10-13

Mötet öppnades med att durspelsgruppen Vädurarna, som var mötets underhållare, spelade några melodier innan Ulla tog mikrofonen och förklarade årsmötet öppnat. Dagordningen godkändes och parentation hölls för de medlemmar som avlidit sedan förra årsmötet.

Sedan fortsatte mötet med sedvanliga årsmötesförhandlingar. Till ordförande för årsmötet valdes Göran Tägtström och till sekreterare Peter Hove.

Efter årsmötesförhandlingarna bjöds det på kaffe och tårta.

Därefter spelade Vädurarna, musik som de flesta tyckte var väldigt medryckande. Ulla avslutade mötet med att tacka Vädurarna för bra musik och medlemmarna för visat intresse.

Lyssna på Vädurarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

________________________________________________________________________________________________

Medlemsmöte 2021-11-10

När 25-30 personer samlades i PRO-lokalen i Buskåker Onsdagen den 10 November fick dom en ny musikupplevelse. Det var Gunnar Morén som underhöll, han har ett förflutet som dansbandsmusiker.

Han spelade i två omgångar, först några låtar innan ordföranden Ulla hälsade både honom och gästerna hjärtligt välkomna, hon lämnade även upplysning om vad som händer i föreningen den närmaste tiden. Bland annat att den populära Trivselbingon startar den 12/11, hon berättade också att det serveras adventskaffe i PRO-lokalen efter gudstjänsten i Stor Tuna Kyrka på första advent. Mötesbesökarna fick lyssna till mer musik både före ock efter fikat. Som avslutning var det dragning på lotteriet som sålts.

__________________________________________________________________________________________________________

Medlemsmöte 2021-12-18

Underhållning av Klasse och god julmat serverades når Stor Tuna PRO hade sitt sista medlemsmöte för året Lördagen den 18/12. När gästerna anlände bjöds dom på glögg och fick köpa lotter innan det var dags att bänka sig vid de julpyntade matborden. Ordföranden Ulla hälsade alla välkomna till en trevlig eftermiddag.

Klasse underhöll med skönsång och roliga episoder ur sitt musikerliv, innan gästerna fick äta den goda julmaten, efter fikat blev det dragning på de två lotterierna som sålts. Ulla avslutade mötet och önskade alla en god jul .