Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Lysekil

Badavslutning

PRO Lysekil har haft avslutning på sina
vattengympagrupper.

Under hela våren har PRO haft 3 olika vattengympagrupper i varmvattenbassängen på Kuling Rehab & Hälsa. Två av grupperna har Marianne Kleveros varit ledare för och den tredje gruppen har Mona Erlandsson varit ledare för. Det har varit cirka 12 personer i varje grupp vid 14 tillfällen.

Mannekänguppvisning

Den 29 april var det en gemensam avslutning för alla tre grupperna på PRO-lokalen i Lysekil. Det var ett helt gäng glada ”badare” som samlades för att lyssna till Linda Nordqvist från Klädje när hon berättade om vad man skall tänka på när man skall köpa baddräkt och hur man skall sköta sin baddräkt på bästa sätt. Linda berättade vidare att det viktigaste med en baddräkt är att man skall trivas i den och känna sig stolt och glad när man har den på sig. Samtidigt som det var mannekänguppvisning i baddräkter så berättade Linda om de olika modellerna. Det visades också en del strandklänningar.
Efter uppvisningen bjöds det på kaffe och smörgås. Sedan var det aktuellt för alla deltagarna att prova både baddräkter och strandklänningar.
Tack Linda för att du bidrog till att vi alla fick vara med om en mycket trevlig kväll.