Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Jämjö

Välkommen till PRO Jämjö

Vi är en PRO förening med ca 170 medlemmar och vi ser fram emot att vara en aktiv förening som värnar om våra medlemmar. Merdelen av verksamheten sker i Folkets Hus Jämjö.

Föreningen har ett stort utbud på olika bildande cirklar. Vi har månadsmöten med varierande program samt möjligheter till olika utflykter, resor, boule och träning. Se under verksamhetsplan.

---------------------------------------

PRO Jämjö hade den 13 juni 2024 Grillfest vid Jämjö Folketshus ett samarbete med ABF. Ordförande Lennart hälsade 41 medlemmar och dagens underhållare Bosse Petersson välkomna. Dagen började med en tipsrunda med kluriga frågor. Grillmästare var Bengt och Göran. De gjorde ett jättebra arbete så alla var nöjda med korvarna och tillbehören. Bosse spelade och sjöng kända danslåtar till glada medlemmar. Dagen avslutades med kaffe och lotteridragning. Den 15 augusti kl. 13.00 vid Jämjö Folketshus anordnas för medlemmar en Kroppkakefest med kroppkakor från Arontorp och underhållning med Tony Strandberg. Ni som inte anmält att ni kommer gör det till Gun-Nita 0709593933. Ordföranden tackade alla för en trevlig eftermiddag.

------------------------

PRO Jämjö hade den 16 maj medlemsmöte i samarbete med ABF. 49 medlemmar hälsades välkomna av ordförande Lennart. Peter Håkansson och Anders Boman från LF Blekinge var dagens inbjudna informatörer om säker Internetbank och olika typer av bedrägerier på Webben och telefon. De gav tydlig och uppskattad information som väckte många frågor. Till kaffet serverades frallor med valfritt pålägg och hembakad kaka av Lotta. Efter kaffet var det föreningsmöte enl. dagordning. Ann-Mari, Bertil och Majsan genomförde dagens lottdragning. Ordförande Lennart tackade alla för en trevlig eftermiddag. Nästa medlemsmöte är det Grillfest den 13 juni kl. 14.00 vid Jämjö Folkets Hus. Ni anmäler er till Gun-Nita tfn. 0709593933. Välkomna.

--------------------------------------

PRO Jämjö hade den 11 april medlemsmöte. 59 medlemmar hälsades välkomna av ordförande Lennart. Sedan blev det mannekänguppvisning. Det var kläder från Kerstins Klädbod, Rävsmåla samt Solveigs Smycken från Kristianopel som visades. Både kläder och smycken var till försäljning. Till kaffet serverade det duktiga arbetslaget frallor med valfritt pålägg och hembakade muffins. Efter kaffet var det föreningsmöte enl. dagordning. Göran informerade om de som skall gå olika kurser under våren och aktuella resor. Ann-Mari, Bertil och Majsan genomförde dagens lottdragning. Ordförande Lennart tackade alla för en trevlig eftermiddag. Nästa månadsmöte är den 16 maj kl. 14.00 i Jämjö Folkets Hus. LF Blekinge kommer att informera om säker bank på nätet och bedrägerier mot äldre. Välkomna.

_________________

 


Folkets Hus

Foto Lars-Erik

 

Kroppkakefest.

Torsdag den 15 augusti 2024 kl.13.00 vid Jämjö Folkets Hus.

Det blir kroppkakor från Arontorp och underhållning med Tony Strandberg. Ni som inte anmält att ni kommer gör det till Gun-Nita 0709593933.

Välkomna.

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet