Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Anundsjö

Äldregalan 11 maj

Äntligen fick vi åka till Äldregalan efter 2 års utebliven gala p.gr.av covid-epidemin. Anundsjö PRO åkte buss från Bredbyn via Mellansel till Hägglunds Arenan. Där började vi med 3-rätters middag. Vi serverades vid borden där vi fick sitta hela galan. Maten var utmärkt och stämningen var god. Under vår middag samlades det mer och mer gäster nere på stora golvet.
Klockan 19.00 började galan och Jacke Sjödin var konferencier och bjöd på många bidrag. Tex. hade han träffat några pensionärer ute i antre’. Han sa att de var så snygga att han önskade att han varit 20 år äldre. Han kan han, eller hur? Sedan läste han en egenskriven dikt på rim om våren som slutade med ”skål och gutår”.
Annika Wickihalder som bor i Mellansel och var med i årets Idol sjöng väldigt vackert ”You make me feel” samt några fler låtar. Efter detta kom Robin Hörnkvist upp på scenen och rev av några rocklåtar. Han sjöng och spelade med kvällens orkester och presenterade därmed också Per-Åke Stockberg med sitt husband. Det visade sig att Per-Åke var mycket duktig på saxofon.
Därefter sjöng Jacke Sjödin en coronalåt. Och han återkom med jämna mellanrum under kvällen med flera.
Elisa Lindström var nästa artist att visa hur duktig hon är. Hon var så glad att få vara med på galan efter lång tids covidfrånvaro. Då sjöng hon om att ”Det här är bara början”
Ytterligare en duktig artist äntrade scenen nämligen David Lindgren. Han är en av de som leder Let`s dance. Han sjöng låtar från flera kända musicals.
Mitt på hållet var det paus och vi fick möjlighet att sträcka på benen. Därefter fick vi njuta av artisterna igen. Det var nog som Jacke Sjödin sa att det var ungefär som kosläpp nu när pensionärerna kunde komma ut och träffas igen. Alla var glada och mådde bra av att ses.
Efter galan rullade bussen tillbaka mot Mellansel och Bredbyn. Jag tror att alla var tillfreds med kvällen. Text och bilder av EK

Äldregalan 11 maj

Äldregalan

Varmrätt
Förrätt
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster
Gäster