Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Distrikt Stockholms län

Förtroendevald

Distriktets uppgift är att stötta dig som är förtroendevald i en förening. På denna sida hittar du information som du har nytta av i ditt uppdrag:
dokument från årsmöten, höstmöten och dialogmöten, kampanjer och en lista över över distriktets kommittéer och pensionärsråd samt en lista över distriktets geografiska indelning i områden. Du hittar också en beskrivning av de olika uppdragen för förtroendevalda i en PRO-förening.
Här finns också aktuell information, distriktets Nyhetsbrev, bilder och notiser från olika träffar och aktiviteter i distriktet.

Aktuellt

Konfettin haglade på ett intensivt höstmöte

Konfettin haglade över de lyckliga mottagarna av priset i medlemsvärvartävlingen på årets höstmöte den 15 november i Hallunda Folkets Hus. Eva Nylöf och Lars Rawet från PRO Katarina på bilden ovan mottog glädjestrålande priset. På två veckor har föreningen lyckats värva nio nya medlemmar. Läs hela artikeln från medlemsmötet under Aktuellt Öppnas i nytt fönster.

Se bildspelet nedan från höstmötet. Bilderna visar ombud på mötet, ordförande Curre Hansson i talarstolen, jympa med friskvårdsansvarige Agneta Enbom Holz, inspirationspassen och från utställarbord.

Övrigt

Mer Teater - ett samarbete med Riksteatern Pdf, 7.7 MB, öppnas i nytt fönster.
Riksteatern erbjuder ett samarbete med PRO-föreningarna i länet. Teatern kommer med föreställningar till er kommun, under förutsättning är att föreningen ordnar med lokal och några personer som hjälpa till vid föreställningen. Föreningen får också behålla intäkterna från försäljningen av biljetter . Läs mer om samarbetet mellan Riksteatern och föreningarna i PRO Stockholms län via länken ovan.

Riksteatern erbjuder också medlemskap i en lokal riksteaterförening. Läs mer här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Scenpasset är både ett förmånskort och ett medlemskap i Riksteatern.

Det kostar 160 kronor per år och ger en mängd förmåner. Scenpassrabatten gäller hos alla riksteaterföreningar i hela landet samt via regionteatrar, stadsteatrar och övriga lokala teatrar.
Läs mer via länkarna:

https://www.riksteatern.se/medlem/bli-medlem/ Länk till annan webbplats.

https://www.riksteatern.se/medlem/om-medlemskapet/ Länk till annan webbplats.

https://www.riksteatern.se/medlem/medlemsform Länk till annan webbplats.

PRO:s stadgar

PRO:s nya stadgar finns nu att hämta i PRO:s webbutik Pdf, 134.7 kB, öppnas i nytt fönster.
- Frågor och svar om de nya stadgarna i PRO Pdf, 215.4 kB, öppnas i nytt fönster.

PRO:s prisundersökning av matkassar år 2022

Dyrt handla mat i Stockholm Pdf, 160.9 kB, öppnas i nytt fönster.
Prisskillnader i hela landet Pdf, 4.9 MB, öppnas i nytt fönster.

Kunskapsunderlag vård och omsorg

Vård och omsorg i Stockholms län Pdf, 410.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Fokus livsvillkoren för äldre med synnedsättning Pdf, 85.4 kB, öppnas i nytt fönster.

Tips från mobiliseringskonferenserna

Föreningarnas representanter på mobiliseringskonferenserna har en del tips att lämna när det gäller att få nya medlemmar. Se nedan.

Tips för att få nya medlemmar Pdf, 52.4 kB, öppnas i nytt fönster.