Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Distrikt Stockholms län

Förtroendevald

Distriktets uppgift är att stötta dig som är förtroendevald i en förening. På denna sida hittar du information som du har nytta av i ditt uppdrag.
Till vänster i menyn finns dokument från årsmöten, höstmöten och dialogmöten, en lista över över distriktets kommittéer och pensionärsråd samt en lista över distriktets geografiska indelning i områden. Du hittar också en beskrivning av de olika uppdragen för förtroendevalda i en PRO-förening.
Aktuell information hittar du nedan och i distriktets Nyhetsbrev. Tidigare nyhetsbrev finns under fliken Nyhetsbrev till vänster.

Aktuellt

Bilder från kampanjen maj 2022  Öppnas i nytt fönster.
Här kan du se fina bilder från olika delar av länet, där medlemmar har manifesterat för våra viktiga intressepolitiska frågor - pensionerna, äldre- och tandvården - i kampanjen den 4 maj. Fler bilder kommer att läggas upp allt eftersom.

Nyhetsbrev nr 9 Kampanjnytt Pdf, 201.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Intervjupersoner sökes till forskning om äldres behov av hemhjälp Pdf, 97.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Stöd de äldre i krigets Ukraina via vårt insamlingskonto Öppnas i nytt fönster.

Intressanta tips från årsmötets workshop Pdf, 44.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Viktig och lättillänglig kunskap inför valet i PRO:s valstrategi - se power pointbilder Powerpoint, 11.1 MB, öppnas i nytt fönster.


Aktivisttips för att ragga nya medlemmar Pdf, 143.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Kunskapsunderlag vård och omsorg

Vård och omsorg i Stockholms län Pdf, 410.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Fokus livsvillkoren för äldre med synnedsättning Pdf, 85.4 kB, öppnas i nytt fönster.

Tips från mobiliseringskonferenserna

Föreningarnas representanter på mobiliseringskonferenserna har en del tips att lämna när det gäller att få nya medlemmar. Se nedan.

Tips för att få nya medlemmar Pdf, 52.4 kB, öppnas i nytt fönster.

80+ får andra på fyllnadsdos mot Covid -19

Region Stockholm informerar i ett brev till PRO Stockholms län att den som är född 1942 eller tidigare kommer att få ett brev i mars, med ett erbjudande om att vaccinera sig med en påfyllnadsdos (dos 4) mot Covid-19. Informera gärna medlemmarna i din förening, och läs informationen från Region Stockholm här Pdf, 131.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Lättläst folder för nya användare av smarta telefoner

ABF har kommit ut med foldern, Så fungerar det - tips från den digitala världen. Den riktar sig till nya användare av smarta telefoner och beskriver på ett lättförståeligt sätt olika funktioner på telefonen som BankID, Swish, appar, sms, hur man surfar på internet, fotograferar med mera. Sprid gärna foldern hos medlemmarna i era föreningar!
Du kan ladda hem foldern här Pdf, 1.5 MB, öppnas i nytt fönster..