Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Distrikt Stockholms län
Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

Diskutera äldreomsorgen i Stockholm

Lever äldreomsorgen i Stockholm upp till socialtjänstlagens värdegrund och stadens egna mål och är äldre omsorgen personcentrerad? Det är några frågor som kommer att diskuteras på ett seminarium om äldreomsorgen på ABF-huset i Stockholm den 23 maj.

Lever äldreomsorgen i Stockholm upp till socialtjänstlagens värdegrund och stadens egna mål och är äldre omsorgen personcentrerad? Det är några frågor som kommer att diskuteras på ett seminarium om äldreomsorgen på ABF-huset i Stockholm den 23 maj. Diskussionen utgår från en ny undersökning om äldreomsorgen Stockholm av Tankesmedjan Seniorkraft som har intervjuat politiker i Stadshuset och representanter för tre stadsdelsnämnder - Skarpnäck, Skärholmen och Södermalm.

De som medverkar i seminariet är Ann Marie Fallenius, före detta ordförande i Tankesmedjan Seniorkraft, Sven Erik Wånell, utredare och före detta chef Stockholms Läns Äldrecentrum, Torun Boucher, äldre- och kulturborgarråd i Stockholm samt Eva-Louise Erlandsson Slorach, ordförande i PROs Samorganisation som modererar samtalet.

Arrangörer av seminariet är PRO Global, PRO Kultur, Tankesmedjan Seniorkraft och ABF.

Välkommen till seminariet!

Plats: ABF Sveavägen 41, Brantingrummet
Datum och tid: tisdag 23 maj 14.00-15.30.
Entré: 80 kronor för PRO-medlemmar, 100 kronor för övriga.

Inbjudan till seminarium om äldreomsorgen Pdf, 144.5 kB, öppnas i nytt fönster.

Text: Ragnvi Svärd