Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Kinna

Falkenbergsrevyn 2019

2019-01-21 PRO Kinna på Falkenbergsrevyn

Söndagen den 20 januari åkte ett gäng pensionärer från Kinna för att se Falkenbergsrevyn ”Uppskruvat”. Att det är en populär revy märks redan när vi går ut med inbjudan, biljetterna tar slut i en rasande fart. Falkenbergsrevyn är publikmässigt Sveriges största revy som fått en guldglänsande kvalitetsstämpel. 2018 vann Falkenbergsrevyn sin åttonde seger i revy-SM.

När vi kom fram till Falkenberg började vi med en god middag på restaurang Sisi och en stund trevlig samvaro innan det var dags för revyn. Det blev en ”uppskruvad” revy med mycket sång och musik.

Bland annat fick vi en kavalkad av Barbro ”Lillbabs” Svenssons låtar.

Vi fick ta del av krisen i svenska akademin och deras problem med ”kulturprofilen”. Naturligtvis var regeringsbildningen med, den 9 september kom cirkusen till stan och alla pratar med alla. Även den varma sommaren och skogsbränderna, när Vacklav Tjolovski kom från Polski City Släckers och fick problem med skatteverket.

Det är rutinerade artister som medverkar, flera av dom har varit med i trettio år bland annat Bengt Ivarsson, Bertil Schough och Håkan Runevad.