Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Skultorp

Välkommen till PRO Skultorp!

Vi är en vital förening med i dagsläget 163 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Vårt program våren 2021

Hej alla medlemmar.

Här kommer lite mer information från styrelsen

Fortfarande gäller PRO Riksorganisations föreskrifter för vår verksamhet enligt följande:

Från riksorganisationens sida uppmanar vi samtliga PRO-distrikt, samorganisationer och föreningar att ta dessa oroande signaler på största allvar och avstå från inomhusaktiviteter. Vi hoppas att ni i denna svåra tid hittar alternativa sätt att träffas
- ring varandra, möts digitalt över en fika eller middag.
Umgås gärna utomhus om ni inte är fler än åtta personer och alla är friska, tvättar händerna och håller säkert avstånd. Även för utomhusaktiviteter är det viktigt att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd och eventuella lokala/regionala restriktioner.”

VI har tagit fram ett program för utomhusaktiviteter för tiden mars till juli som är anpassade till de restriktioner som gäller. Det nya programmet kommer också att finnas ihop med informationen om vår förening på ICA, biblioteket, frisörerna Käthys och Salong Hair & Beauty, Vägkrogen och Folktandvården samt på vår hemsida.

Vi kommer inte att annonsera i SLA inför varje aktivitet enligt programmet. Om det blir någon ändring i gällande restriktioner, till exempel om ändrat antal deltagare vid aktiviteterna, kommer vi att annonsera om detta i SLA.
Affischerna i ICA och vid Kommunalhusplatsen sätter vi upp som vanligt. Vi kommer också att använda oss av E-post, sms och Facebook för att informera om våra aktiviteter.
Med anledning av det vill vi återigen be Dej som har, men inte meddelat oss,
E-postadress och mobilnummer att göra det till Irené Larsson (073–0574888) eller Gunnar Hjärtqvist (070–5913950). Det skulle underlätta våra möjligheter att snabbt nå ut med aktuell information.

Då antalet deltagare är begränsat till åtta personer vid varje aktivitet eller starttillfälle gäller att man måste anmäla sig innan till de personer som anges i programmet.

Eftersom vi inte kan samlas fler än åtta personer vid varje tillfälle väntar vi med vår årligen återkommande träff vid Kvarndammen tills vi får möjlighet att vara fler personer vid varje aktivitet.

Vår förhoppning är att vi från juli ska kunna träffas fler utomhus. Det är dock än så länge bara en förhoppning. Håll tummarna.

Vi jobbar på med vår medlemsvärvning och hoppas att den ska resultera i att vi blir fler i föreningen.

Våra boulespelande vänner har gjort ett uppehåll nu när det är kallt och snöigt.

Angående vårt årsmöte så kan vi tyvärr, som Ni nog förstår, inte genomföra det för tillfället. Med anledning av restriktionerna har föreningarna fått dispens till den 14 november i år med att genomföra sina årsmöten.

Det var allt vi hade att meddela Er den här gången.

Nu hoppas vi att en del av oss kan träffas vid något eller några av aktiviteterna i programmet.
Vi hoppas också att vi snart kan bli vaccinerade så vi kan börja hoppas på en återgång till ett normalt liv. Till dess håll i och håll ut så ser vi fram mot vår och sommar.

Kära hälsningar från oss i styrelsen

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet