Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Skövde
Personer framför träd

STYRELSEN HAR ORDET

Vi har nu startat upp inför höstens verksamhet.

Under våren 2023 fick styrelsen nya ledamöter samt att några ledamöter bytte uppdrag. Av personliga skäl avgick den nye ordföranden efter valet vilket innebar att valberedningen fick hjälpa till med att ta fram en ny ordförande. Under tiden hade vice ordförande Ulla-Britt Beckman Didic ansvaret. I samband med senaste medlemsmötet valdes Ulla-Britt till ordförande fram till nästa årsmöte. På grund av att nya ledamöter behöver sätta sig in sina uppdrag är en del uppgifter lite försenade men vi jobbar på att komma ifatt och att inget ska påverka verksamhetsplaneringen.

Vi hade en loppis i våras och i somras (juli) som inbringade en del av de inkomster vi behöver och vi tackar alla medlemmar som varit med och hjälpt till på olika sätt med loppis och alla andra verksamheter och evenemang som genomförts under våren.

Vi står nu inför en höst full med olika aktiviteter, studiecirklar och evenemang som ska genomföras. Kalender över verksamheten finns nedanför samt i broschyren men kommer också att finnas i medlemsbladet. Hemsidan är under utveckling och beräknas vara klar t o m 2023-09-04. Vi är därefter tacksamma för synpunkter när det gäller utformningen av hemsidan då det är ett levande dokument och i ständig förändring. Skicka gärna in era tankar och förslag till ulf.hellen@designlayout.se

Medelmsbladet kommer i fortsättningen att vara digitalt för de medlemmar som har Epost-adress. För de medlemmar som inte har Epost-adress kommer tidningen att skickas ut som tidigare. För att spara pengar kommer tidningen inte att tryckas utan skrivs ut på vår kopiator. Vi skriver ändå ut på ett lite tjockare papper så kvalitetsskillnaden är minimal. Formatet blir också mindre än tidigare. Medlemsbladet beräknas komma med ett nummer under september.

Evenemangskalendern innehåller en rättelse från broschyren och det gäller friluftsdagen där det står 2023-09-23 i broschyren det ska vara 2023-09-27.

Evenemangskalender