Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Tenhult

Välkommen till PRO Tenhult!

Vi är en aktiv förening med i dagsläget 112 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Nästa promenad är onsdagen den 23 sept. kl. 09.30. Samling vid badplatsen Tenhultssjön. Medtag egen fika. Vi kommer att fika på Uvberget. Du som vill kan åka bil till P-platsen på Uvberget och vara med och fika. Då får vi diskutera tillsammans med er hur vi skall göra med vår verksamhet i höst. Välkomna!

Boule. Vi träffas på vår boulebana vid Kabevallen på tisdagar kl. 10.00 och torsdagar kl. 14.00 så länge vädret tillåter. Egen fika medtages. Nya och gamla bouleare varmt välkomna.

Gymnastik. Varje måndag mellan kl. 09.30 - 10.15 under veckorna 36-40 kan vi utegympa i samarbete med Berga Träningsstudio på Rödjans Plan i Tenhult. Välkomna!

Övrig verksamhet "inomhus" är inställd tills vidare. Vi inväntar vidare direktiv från Folkhälsomyndigheten.

Har du några frågor kontakta Carl-Johan 070-6044067 eller Lennart 079-0327123.

Utsikt

Utsikt från Uvberget Foto Lennart Karlström

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  PRO:s ordförande om regeringens utspel: "Ett svek att skatteklyftan inte avskaffas nu"

  Regeringen går vidare med sitt förslag om ett pensionstillägg till dem som har de lägsta nivåerna på den allmänna pensionen. Samtidigt sänks pensionärsskatten. Christina Tallberg, ordförande för PRO: "Väldigt bra med tillägget men ett svek att skatteklyftan mellan pensionärer och löntagare inte avskaffas nu".

 • Gemenskap & aktiviteter

  Nu är PRO:s gamla hemsida stängd

  PRO:s gamla hemsida har funnits kvar under en utfasningsperiod sen den nya hemsidan lanserades 20:e maj 2020. Nu är den gamla hemsidan och det tillhörande intranätet stängt.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Ordförandebrev nummer 14

  När jag skrev till er senast var det i slutet av augusti och sensommar. Nu är vi redan i mitten av september och hösten är här. Det blir allt kallare att ha utomhusaktiviteter för PRO nu. Därför har vi haft dialog med Folkhälsomyndigheten om att i ordnade former komma igång med mindre möten inomhus.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Försök inte lura mig-projektet blir tv-serie

  PRO samarbetar med polisen i projektet "Försök inte lura mig" för att förebygga bedrägerier mot äldre. Nu har projektet blivit en tv-serie som produceras av UR med Marianne Rundström som programledare.

 • Christina Tallberg, ordförande PRO. FOTO: Anneli Nygårds
  Gemenskap & aktiviteter

  Besöksförbudet på äldreboenden hävs

  Idag kom regeringen med ett efterlängtat besked. Besöksförbudet på äldreboenden hävs från och med den 1 oktober. Det är glädjande för alla äldre och deras anhöriga att äntligen kunna få träffas igen under ordnade former.

 • Gemenskap & aktiviteter

  Behöver du konsumentrådgivning? Läs mer här

  Förlorat pengar på inställd resa? Hamnat i strid med hantverkaren? Lurad av telefonförsäljare? Nu kan du som är PRO-medlem i en kommun som saknar konsumentvägledning få hjälp av Konsumentcentrum – en del av Råd & Rön.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!