Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Grycksbo

18-11-21

Björn Hemstad med sin show om Elvis

Björn Hemstad med sin show om Elvis – Ett tidsdokument. FOTO: P E Björklund

Björn Hemstad med sin show om Elvis – Ett tidsdokument.

Ordförande och tillika kock för dagen, Christer Åberg hälsade alla välkomna till novemberträffen. Ett speciellt välkommen till dagens underhållare, Björn Hemstad med sin show om Elvis – Ett tidsdokument.

Ordf. rapporterade från möte med PRO Distrikt Dalarna,

Anna-Lisa Johansson från Patientrådsmöte och Håkan Boström om läget med grävningar för kabeldragningar på vägar och gator mm.

Kassören Marie Jansson presenterade budgetförslag för 2019. Förslaget om att höja medlemsavgiften till 280,- kr godkändes och budgetförslaget antogs.

Därefter följde en fantastisk underhållning: Björn Hemstad från Rönninge med sin musikshow om Elvis. Björn sjöng medryckande Elvis-låtar till egen sammanställd musik och till ett bildspel som väckte minnen om händelser i världen under Elvis levnadsår.

Dags för matpaus. En härligt smakrik ärtsoppa, med fläsk, kokad utomhus i hemvärnets gryta av PRO-ordföranden. En mycket uppskattad måltid! Även kaffe med kaka bjöds.

Efter maten ytterligare några Elvis-låtar och som tack, stående ovationer för både ärtsoppan och underhållning varefter Novemberträffen avslutades, med hälsningar att december mötet med lucia är flyttat till den 12 december.

/ Lisbeth Uhlin