Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Lyckeby

Nytt i Lyckeby

Friluftsdagen

Foto: Leif Karlsson

Nyheter i Lyckeby PRO

På torsdag, den 19:e maj är det medlemsmöte tillika cirkelavslutning. Vi är i Medborgarhuset och startar kl. 14.00. Till denna träff är det anmälan som gäller eftersom vi serverar en landgång och måste veta hur många som kommer. Har du inte anmält dig är du välkommen ändå, då mot en mindre avgift. Hyra av Medborgarhuset och underhållning är kostnader som föreningen måste betala.

Den nionde juni är det friluftsdag i parken utanför Mariagården. Det blir en rad olika aktiviteter att deltaga i, om man vill. Ni behöver säkert något att sitta på så ta med en stol. Det finns inte så många sittplatser i parken. Föreningen bjuder på grillad korv, men inget dricka. Packa en kaffe korg att med er. Vi startar kl. 11.00 och finns i parken till 15.00. Paul Hammarin från Lyckeby Gille kommer att leda en guidad tur och berätta om Lyckebys historia, turen startar ca.13.00.
Välkommen till en trivsam dag i solen. (reservertion för storm och ösregn)

Svältkatastrof hotar de äldre i Ukraina

En svältkatastrof hotar de äldre i Ukraina. Pro,s systerorganisation Tyrbota sliter för att hjälpa äldre människor från att svälta ihjäl. PRO genomför nu en landsomfattande insamling till Tyrbota. Den som vill ge ett bidrag kan sätta in pengar på Nordea plusgirokonto FTG, 210 02 59 - 7. Insamlade medel förs över en gång i månaden till Help Age International i Ukraina. Vi vet att pengarna kommer fram och att de används för att bistå äldre. Glöm inte att ange ditt namn och vilken PRO förening du tillhör. Inga pengar fastnar på vägen

_________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________
Vi har även ett Facebook konto. www.facebook.com besök sidan och bli medlem på PRO Lyckeby.