Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Jämjö
Mars 2023

Historik 2023

Här tittar vi tillbaka på möten och händelser 2023.

Januari

PRO Jämjö hade den 12 januari fest för jubilarer. Styrelsen hjälptes åt med förberedelser och matlagning. 76 gäster bjöds på mingel med cider och salta pinnar. Till förrätt bjöds på räksnittar och till huvudrätt köttgryta med vindruvor, kokt potatis, grönsaker, vatten, öl och vin. Till kaffet serverades hembakad tårta. De 43 jubilarerna fick var sin ros av Tord Liljedahl som spelade och sjöng för oss. Flera par var också uppe och dansade till den härliga musiken. Det var roligt att äntligen få fira våra jubilarer för 2020, 2021 och 2022. Tack till alla som varit med och arrangerat den mysiga festen.

Februari

PRO Jämjö hade den 9 februari 2023 årsmöte. 44 medlemmar hälsades välkomna av ordförande Lennart Hansson. Patrik Magnusson präst i Jämjö ledde parentationen för 6 avlidna medlemmar året 2022. En tyst minut hölls. Gun-Nita tände ljus och Patrik sjöng sånger till musik av Göran Karlsson och Börje Nilsson. Därefter serverades det kaffe, smörgås och god kaka. Göran och Börje spelade sedan ytterligare några kända melodier. Därefter följde årsmötet enligt dagordning. Att leda detta utsågs Roland Karlsson från Torhamn. Samtliga förslag från valberedningen på omval eller nyval genomfördes. Tack alla som bidragit till ett trevligt årsmöte. Föreningen, som har 174 medlemmar bedriver omfattande mötesverksamhet och en kurs- och cirkelverksamhet i Jämjö Folkets hus med Göran Karlsson som studieorganisatör.

Mars

PRO Jämjö hade den 9 mars månadsmöte i samarbete med ABF. Ordförande Lennart Hansson hälsade 61 medlemmar välkomna. Musikgruppen BBC med Bosse Johansson och Christer Berglind från Karlshamn underhöll med en härlig dansabandshistoria. De genomförde också en musikquiz som väckte dansminnen. Detta var mycket uppskattat och lockade till många applåder. Matlaget serverade fantastiskt goda frallor och pålägg samt hembakade till kaffet. Ordförande Lennart Hansson tog upp frågan om styrelsens ansvarsfrihet för 2022 samt ekonomi och revisionsberättelse. Mötet sade enhälligt ja till samtliga punkter.

April

PRO Jämjö hade den 13/4 medlemsmöte i samarbete med ABF. Ordförande Lennart hälsade 65 medlemmar välkomna till mannekänguppvisning från Långö Mode. Våra medlemmar Lotta, Gun, Birgitta och Tommy var dagens mannekänger och de fick många värmande applåder. I ”röda rummet” var det kläder till försäljning. Till kaffet hade det duktiga arbetslaget tillagat en mycket uppskattad Påskbuffé. Dagen avslutades med föreningsinfo och lottdragning. Ordförande Lennart tackade alla för en trevlig eftermiddag.

Upptäck mer inom PRO Riks.

Hitta fler aktiviteter och erbjudanden på riksnivå

Personer framför träd

Puff 1

Två personer med hund

Puff 2

Person som går

Puff 3