Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Bild på Tommy Körberg
Kategorier:
Gemenskap och aktiviteter
Publicerad:

PRO tipsar: gratis konsert med Tommy Körberg

Företaget reaktlive bjuder alla personer 55+ på digital konsert med Tommy Körberg 20e november.

Nu bjuds alla personer 55+ på digital konsert med Tommy Körberg den 20 november. För att lämna klicka hem en biljett måste du lämna dina kontaktuppgifter till ReaktLive.

Såhär skriver dom på sin hemsida:

Konserten sänds söndag 20 November kl 18:00
En oförglömlig resa i tid & rum, med klassiska hits och anekdoter från hans fantastiska karriär!

Vi såg Tommy Körberg i Så Mycket Bättre, nu möter vi honom i en unik streamad konsertkväll filmad i anrika Baggpipe studios i Stockholm. Här bjuder han in till en nära och avskalad konsert där det utlovas förstklassig kvalitét på ljud och bild i samarbete med produktionsbolaget ReaktLive.
Tommy bjuder på en blandning av såväl gammalt som nytt material i en härlig och varm stämning – rakt in i ditt vardagsrum! “Stad i ljus”, “Anthem” och “Fattig bonddräng” är bara några av Tommys många klassiker. Tommy delar även med sig av anekdoter och överraskningar från hans fantastiska karriär. Än idag är han en av Sveriges mäktigaste och mest erkända röster.

Gäster med Tommy under kvällen är:

Helene Sjöholm, den flerfaldigt grammisbelönade och folkkära artisten, gästar Tommy vid flygeln och skapar oemotståndlig musikalisk magi.

Benjamin Ingrosso, känd bl.a från Så mycket bättre, Let’s Dance och Melodifestivalen, gästar Tommy också under kvällen, och tillsammans gör de en helt fantastisk version av ”Judy min vän”.

Klicka här för att komma till deras hemsida! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Text: PRO