Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Arboga

Hemlig resa

Datum: 20 augusti 2021.

PRO Arboga reste mot hemligt mål

Fredagen den 20 augusti klockan 07.00 var vi ett fyrtiotal PROare från Arboga som steg ombord på Götlundabuss för resa mot okända mål.

Första stoppet för morgonfika gjordes hos Elsa Anderssons konditori i Norberg. Nu var vi nära Dalagränsen och efter flera gissningar kom vi fram till Sundborn och Carl Larssongården där vi fick en guidad visning.
Sedan fortsatte vår resa till Leksand. Där låg MS Gustaf Wasa och väntade. Vi gick ombord för en resa på Siljan. Ombord serverades mat och dryck. Efter båtresan stannade vi till hos Leksands brödbutik där vi kunde handla.

Nu kan man nog säga att hemresan började. Vi åkte via Borlänge för att stanna till i Grängesberg där kvällsfikat intogs. Kaffe och en stor smörgås serverades men många var så mätta att smörgåsen sparades!
Sista etappen gick via Kopparberg och Lindesberg och under resan såldes ett lotteri. Vi var hemma i Arboga igen omkring 19.30-tiden. Vi som var med vill tacka busschauffören Carl-Magnus och PROs resekommitté för en lyckad resa och ett bra program!

Text: Sten Jansson
Foto: Inger Janson

Morgonfika

Båttur

Leksand

Kvällsfika